Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

horizon 55hl7530u firmware usb 17mb180e g32

iuliantv

Postări Recomandate

Salutare

caut un soft usb de recovery pentru horizon 55hl7530u cu 17mb180e 1.2gb (urmeaza sa.l desfac sa vad si codul display)

mentionez ca tv.ul a ajuns la mine cu soft de toshiba,dar cu 2 imagini identice pe fiecare jumatati laterale ale displayului(clar incompatibilitate soft display) si cum la 17mb180 nu s.au gasit metode de extragere si rescriere profile panel ,alta metoda in afara de rescriere soft nu vad sa fie,prefer sa nu ajung la rescriere emmc cu programator

de mentionat ca am incercat mai multe softuri full update  usb,hitachi,toshiba,digihome,bush, g32 g31 

am mai facut si eu gafa asta odata cu rescriere soft de toshiba si nu am mai putut rescrie alt soft pe usb

ma gandesc ca poate are cineva vre.o unul de la mama lor ,vestel,sau horizont si poate cu acestea sa poata fi readus la viata

dupa cate am citit pe ethernet,am vazut ca sant 2 variante G32 1.2GB sau G31 1.5GB,dar am gasit pe alt forum ca de fapt sant G32 cu 1.2GB 1.5GB si G31 cu 2GB

Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

7

• Tavi

2

• yokoono

1

Top autori în acest subiect

nu a mai butat niciun soft de recuperare ,a venit deja softat cu  soft de toshiba de 58" care impartea ecranul in doua parti identice ca imagine,ce aveam in jumatatea dreapta aveam si in jumatatea stanga,o imagine 16/9 inghesuita gen 4/3

nu a vrut sa faca recovery usb nici in ruptul capului nu cu G31 nici cu G32,indiferent de producator,Toshiba,Regal,Digihome,Hitachi,....

nu e vorba de stick,deoarece e unul testat in multe tv.uri,chiar si aseara pe un 17mb82 cu soft de recuperare

cred ca e busit bootul de recuperare usb,deoarece la apasarea tastei ok si bagarea tv.ului in priza nu citea de pe usb,am incercat si cu tv in stby apasat repede power telecomanda  si imediat ok,varianta ce merge la multe vestel,singura activitate pe stik era daca apasam tasta power si bagam tv in priza ,atunci citea de pe usb,dar nu facea update

dupa cum spuneam,am mai avut unul 17mb180e pe care eu l.am blocat cu soft de toshiba si sa manifestat la fel,in rest tv.ul era functional dar cu imaginea denaturata,citeste de pe usb,face tot ce trebuie,face update din menu 1505 ,schimba canale,wifi,net,youtube....

oricum l.am predat cu placa de 17mb130s si cu placa defecta

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 16 minute, Tavi a spus:

Cum s-a potrivit la capac ? au tunerul in locuri diferite , unul vertical si altul orizontal

e plastic ,oricum erau mai multe diferente,cupla de ir keypad,alt conector wifi,aveam de toate

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări