Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema display Samsung curbat model televizor UE55TU8372U ( restarteaza continuu )

Postări Recomandate

Acum 29 minute, ROBEERT a spus:

Conform urmatoarei poze, vreau sa va intreb: trebuiesc taiate toate acele trasee care le-am curatat de vopsea? Imi cer scuze daca sunt plictisitor.

Scurt.jpg

Prima data taie doar acele doua traseie si vezi ce se intampla , daca nu apare imagine tot tai cate unul si probezi pana apare imaginea

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

9

• iuliantv

8

• Tavi

1

• zvasile

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 1 oră, iuliantv a spus:

pai v.am spus,incepeti cu cele 2 dupa pad spre display,daca nu.si revine taiatile pe toate

Ma mai deruta urmatoarele:

1. dupa primul pad din stanga, urmeaza un traseu fara pad.

2. mai exista inca doua paduri sub cele care vin in zigzag ( unul in mijloc si inca unul care vine inaintea antipenultimului pad din dreapta ).

Intrebarea este, oare sa tai si acel traseu care vine dupa primul pad din stanga si celelalte doua paduri care vin sub cele care sunt in zigzag? Scuze pentru atatea intrebari, dar nici ca am gasit nicaieri rezolvarea acestui tip de display.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara tuturor. Revin cu acest televizor. Am taiat traseele de pe placuta LVDS cea care vine conectata direct din placa de baza. Am obtinut imagine, dar si-a pierdut urat tare din rezolutie si a ramas cu vreo 4 dungi orizontale si cu alte dungulite negre subtiri. Este clar ca si-a pierdut urat din rezolutie. Mai bine de atat nu cred ca se poate. Am facut un filmulet si se poate vedea in linkul urmator: 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări