sov Postat Marți la 11:45 Partajează Postat Marți la 11:45 Bună ziua, am un alimentator de la un router Tenda care nu are mufa de intrare în router, ci doar 2 fire. Am o mufă micuța cu + și cu -, insa nu stiu cum sa conectez firele, care sa îl pun la plus și care la minus. Am și un aparat de măsură. Link spre comentariu
validae Postat Marți la 11:49 Partajează Postat Marți la 11:49 Păi ce vrei să alimentezi cu el, routerul sau altceva ? Fiindcă sunt aparate care au plusul pe borna centrală a mufei și aparate cu plusul pe exterior.În cele mai multe cazuri plusul se leagă la borna centrală a mufei, dar e bine să te uiți pe eticheta aparatului pe care îl alimentezi și acolo există un simbol care arată unde vine plusul. Link spre comentariu
PINTI Postat Marți la 11:53 Partajează Postat Marți la 11:53 Daca aparatul de masura este conectat corect si iti arata tensiunea normala, atunci borna rosie a aparatului este +, iar borna neagra este-. Daca pe afisaj iti apare tensiunea respectiva cu semnul - in fata, inseamna ca acele cose de masura sunt conectate invers. Link spre comentariu
sov Postat Marți la 12:27 Autor Partajează Postat Marți la 12:27 Da, vreau să-l conectez tot la router. Mi-a dat cineva un router cu acest alimentator ce are rupta mufa de intrare în router. Link spre comentariu
sov Postat Marți la 13:36 Autor Partajează Postat Marți la 13:36 Deci sa conectez aparatul de măsură pe cele 2 fire, vad care e plusul și minusul, apoi lipesc firele corespunzător pe mufa pe care o am, cea numerotata cu plus și minus? Link spre comentariu
validae Postat Marți la 14:13 Partajează Postat Marți la 14:13 Dacă routerul are firele notate deja cu plus și minus, identifici polaritatea alimentatorului cu multimetrul și conectezi firele corespunzător la mufă. Link spre comentariu
sov Postat Marți la 14:27 Autor Partajează Postat Marți la 14:27 (editat) Mulțumesc tuturor colegilor pt ajutor! Editat Marți la 14:27 de sov Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum