George Postat Luni la 22:57 Partajează Postat Luni la 22:57 Transformator mare si greu (cam 9 kg) cu multiple tensiuni de intrare si iesire. A fost cumparat de aici de pe forum dar am estimat gresit si nu imi incape in carcasa. Nu este silentios dar nici foarte zgomotos. Nu prea se preteaza pentru domeniul audio, mai degraba pentru domeniul industrial etc. Intrari infasurare primara 0 - 220 - 380 - 415 - 440 volti. Iesiri infasurare secundara (1) 24 - 0 - 24 volti sau 0 - 24 - 48 volti Iesire infasurare secundara (2) 0 - 220 volti Suprafata miez 25 cm², tole E25, grosime pachet tole 5 cm. Pret 85 lei plus 15 lei transport doar la easybox. Plata in avans in cont bancar. Link spre comentariu
George Postat Miercuri la 03:55 Autor Partajează Postat Miercuri la 03:55 Valabil. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Ieri la 15:11 Partajează Postat Ieri la 15:11 Se poate folosi ca transformator separator? Link spre comentariu
George Postat Ieri la 15:22 Autor Partajează Postat Ieri la 15:22 Da, se poate folosi. Infasurarea secundara de 0 - 220 volti e complet separata de celelalte infasurari. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat 23 ore în urmă Partajează Postat 23 ore în urmă Salutare Cam ce curent ofera pe partea de 24V ? Link spre comentariu
George Postat 22 ore în urmă Autor Partajează Postat 22 ore în urmă Nu stiu sa zic exact. Dupa cum se vede pe el nu e nicio eticheta cu astfel de specificatii. Se poate aproxima dupa grosimea conductorului de pe partea de 24V, care are cam 1-1,5 mm grosime si suprafata miezului care e de 25 cm² Deocamdata sunt discutii pe mp cu userul @The_Reaper privind cumpararea lui. El si-a manifestat primul intentia de a-l cumpara. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat 21 ore în urmă Partajează Postat 21 ore în urmă As fi vrut un curent ceva mai mare pe partea de 24 si oricum daca colegul si-a manifestat interesul primul corect este sa ajunga la dansul Seara buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum