ovidiu grigore Postat Luni la 21:18 Partajează Postat Luni la 21:18 Bună seara! Poate are cineva un carburator kmp 100y, pentru drujba ruseasca ural 2t, aceea mare cu ghidon și rezervorul lung mulțumesc!!! Link spre comentariu
Ujio Postat Marți la 16:21 Partajează Postat Marți la 16:21 Nu vreau sa va intristez dar sunt drujbe pe care nu le repara nimeni,chinezarii .Altfel spus nu se prea gasesc piese la astfel de drujbe. Link spre comentariu
mannx Postat Marți la 18:15 Partajează Postat Marți la 18:15 Drujba în cauză e chiar rusească nu chinezească. Are platină că bătrâna Dacie. Veche, dar poate are noroc ! Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Marți la 18:18 Partajează Postat Marți la 18:18 (editat) Dacă nu așezai bine demarorul in locas, rămâneai fără dinți.... am avut una în tinerețe, mergea super... Editat Marți la 18:41 de Budreala Radu Link spre comentariu
Ovidanie Postat Marți la 18:29 Partajează Postat Marți la 18:29 Pentru una aproape identică, Drujba 4 Titan (Electron) am adus carburatorul din Ucraina. Prin Ro nu am găsit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum