valentonx Postat Luni la 10:23 Partajează Postat Luni la 10:23 Mi-a dat un vecin acest pistol care a fost uitat in ploaie si s-a defectat ! L-am desfacut si am observat ca piciorusul de la alimentarea unui circuit care banuiesc ca e un stabilizator de tensiune este ciontat ! Pe el am putut distinge un "c 3 " cred eu insa nu sunt sigur ! Daca cineva a mai reparat sau are idee ce piesa ar trebui sa fie acolo il rog sa ma ajute ! Multumesc Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Luni la 10:55 Partajează Postat Luni la 10:55 Este util acest forum invatam cuvinte noi CIONTAT ????? Link spre comentariu
Tavi Postat Luni la 11:08 Partajează Postat Luni la 11:08 ciontat , defuzoare si infoaca Trei cuvinte noi , utile , invatate doar in ulltimele zile Catelul meu cand aude o melodie anume in defuzoare se infoaca rapid si uite asa intr-o zi si-a ciontat o gheara 1 Link spre comentariu
valentonx Postat Luni la 13:01 Autor Partajează Postat Luni la 13:01 Ciontat = taiat , retezat , intrerupt exact de la suprafata integratului ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Luni la 13:41 Partajează Postat Luni la 13:41 eu nu prea inteleg mare lucru din poza aia postata de tine , dar daca integratul original are 3+2 pini , atunci iti pot recomanda ceva ceva ... Link spre comentariu
valentonx Postat Luni la 17:49 Autor Partajează Postat Luni la 17:49 Era 3 + 2 pini ! Cu alimentarea pe pinul din dreapta ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Luni la 19:26 Partajează Postat Luni la 19:26 Care dreapta , mey ? Dreapta sus din poza , sau dreapta jos din poza ? Link spre comentariu
valentonx Postat Luni la 19:43 Autor Partajează Postat Luni la 19:43 (editat) Jos , am explicat ca pinul a fost efectiv distrus de coroziune ! Traseul e ala pe care apare r1... Desenat pe cablaj ! Editat Luni la 19:45 de valentonx Link spre comentariu
draku Postat Luni la 19:49 Partajează Postat Luni la 19:49 Daca nu era atat de mic, poate te incumetai la o microchirurgie cu dremelul, polizai un pic din capsula in dreptul pinului ca sa expui metalul, lipeai un fir si rezolvai problema pinului lipsa.... Dupa care constatai ca e si altceva defect, cum se intampla de obicei.... Link spre comentariu
valentonx Postat Luni la 20:02 Autor Partajează Postat Luni la 20:02 O sa incerc , insa are 2 mm tot integratul ! Tranzistorii sot 23 is mari pe langa asta ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Miercuri la 10:45 Partajează Postat Miercuri la 10:45 am ramas dator cu o promisiune facuta luni , asa ca ia si verifica datasheet-urile la fiecare din cele de mai jos si vezi care corespunde amplasarii tale din teren ... sorry , dar eu nu am timp ... 1-- RN5VD23AA-TL ... 2-- TPS3823-33D ... 3-- TC1054-3.0VCT713 ... 4-- BL8555 - 13 sau 23 sau 33 MQ / MRA ... inca nu stiu de ce , dar eu presimt ca sursa corecta ar fi de 3,3 v cc pe out ... totusi , tu nu te lua dupa parerea mea si verifica temeinic in datasheet-uri pina gasesti ce si cum ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum