Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pistol cu impact Parkside

valentonx

Postări Recomandate

Mi-a dat un vecin acest pistol care a fost uitat in ploaie si s-a defectat !

L-am desfacut si am observat ca piciorusul de la alimentarea unui circuit care banuiesc ca e un stabilizator de tensiune este ciontat !

Pe el am putut distinge un "c 3 " cred eu insa nu sunt sigur ! Daca cineva a mai reparat sau are idee ce piesa ar trebui sa fie acolo il rog sa ma ajute !

Multumesc

Screenshot_2025-02-17-12-13-53-805_com.tony.usbcamera.molink.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valentonx

5

• misuraelectronic

3

• Tavi

1

• vioreldascalu49

1

ciontat , defuzoare si infoaca

Trei cuvinte noi , utile , invatate doar in ulltimele zile

Catelul meu cand aude o melodie anume in defuzoare se infoaca rapid si uite asa intr-o zi si-a ciontat o gheara

Link spre comentariu

eu  nu  prea  inteleg  mare  lucru  din  poza  aia  postata  de  tine , dar  daca  integratul  original  are  3+2 pini , atunci  iti  pot  recomanda  ceva ceva  ...

Link spre comentariu

Jos , am explicat ca pinul a fost efectiv distrus de coroziune !

Traseul e ala pe care apare r1... Desenat pe cablaj !

Editat de valentonx
Link spre comentariu

Daca nu era atat de mic, poate te incumetai la o microchirurgie cu dremelul, polizai un pic din capsula in dreptul pinului ca sa expui metalul, lipeai un fir si rezolvai problema pinului lipsa....

Dupa care constatai ca e si altceva defect, cum se intampla de obicei....

Link spre comentariu

am  ramas  dator  cu  o  promisiune  facuta  luni , asa  ca  ia  si  verifica  datasheet-urile  la  fiecare  din  cele  de  mai  jos   si  vezi  care  corespunde  amplasarii  tale  din  teren ... sorry , dar  eu  nu  am  timp ...

1-- RN5VD23AA-TL ...

2-- TPS3823-33D ...

3-- TC1054-3.0VCT713 ...

4-- BL8555 - 13 sau 23  sau 33  MQ / MRA ...

inca  nu  stiu  de  ce , dar  eu  presimt  ca  sursa  corecta  ar  fi  de  3,3 v cc pe  out ... totusi , tu  nu  te  lua  dupa parerea  mea   si  verifica  temeinic  in  datasheet-uri  pina  gasesti  ce  si  cum  ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări