fratello Postat Luni la 16:14 Autor Partajează Postat Luni la 16:14 Da, am citit si eu .. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Luni la 16:21 Partajează Postat Luni la 16:21 (editat) Eu cred totuși că soluția simplă ar fi un email către cei de la meteoromania.ro Foarte posbil ca acel script care returnează acest JSON să aibă parametrii. Adică să se poată returna, pe rând, datele de la câte o stație. Poate colaborează, poate nu. Dar este în avantajul lor ca răspunsul să nu fie de genul 65K căt are acum. Editat Luni la 16:22 de mihaiaurul Link spre comentariu
informer Postat Luni la 16:41 Partajează Postat Luni la 16:41 Da` unde afisezi prognoza aia meteo? Pe ceva afisaj fizic sau intr-o pagina de pe un server web ce ruleaza pe acel ESP? (ca daca-i a 2-a varianta cred ca ar fi o solutie cu mult mai simpla...) Link spre comentariu
fratello Postat Luni la 16:51 Autor Partajează Postat Luni la 16:51 (editat) Pe display vreau sa le afisez ... LE : Am trimis mail, sa vad ce imi raspund. Editat Luni la 16:59 de fratello Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum