doban Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 (editat) Va salut stimati colegi.Detin aparatul de radio mentionat in titlu.Vreau sa inlocuiesc tubul EL12 cu un tub El12N.Merge inlocuit direct?Sau trebuie sa fac mici modificari.Mentionez ca am un tub EL12N cumparat cu soclu.Stiu ca soclul vechi de la EL12 trebuie schimbat.Ce alte modificari trebuie sa fac?Multumesc pentru raspunsuri. Mantionez ca in locul lui EL12 am gasit tubul rusesc 6P3C si zona arsa de pe soclu se vede in poza. Editat Februarie 15 de doban Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 merge schimbat fara modificari, la piese din jur....eventual verificat/schimbat electroliticul de 100uF din catod.... Link spre comentariu
doban Postat Februarie 15 Autor Partajează Postat Februarie 15 Chiar acum, Усилитель a spus: merge schimbat fara modificari, la piese din jur....eventual verificat/schimbat electroliticul de 100uF din catod.... Am pus poza.Multumesc. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Soclul trebuie schimbat musai! Link spre comentariu
doban Postat Februarie 15 Autor Partajează Postat Februarie 15 Chiar acum, icar a spus: Soclul trebuie schimbat musai! Am cumparat soclu nou impreuna cu tub. Link spre comentariu
doban Postat Luni la 07:42 Autor Partajează Postat Luni la 07:42 La 15.02.2025 la 15:38, icar a spus: OK! Spor la treabă! Multumesc pentru raspunsuri si timpul acordat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum