darius_bv Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Doar ca sa ramana scris, in cazul in care mai este cineva interesat. FiiO E07K ANDES este DAC si amplificator pentru casti. Sunt destule informatii despre el. Problema lor este acest ecran OLED, care cedeaza. Ecranul original (MCOT128064N2Z-YBM) este foarte greu de gasit si costa cat nu face. M-am decis sa-l repar pe al meu. Am gasit un ecran compatibil (DEP128064C1-W) , ieftin, l-am inlocuit si functioneaza perfect. Nu este galben-albastru pe fond negru, ci alb pe fond negru, dar toate meniurile si informatiile sunt afisate. Ecranul este lipit cu folie dublu-adeziva, se inlatura destul de usor prin incalzire cu aer cald. Lipirea benzii cu 30 contacte se face usor, cu un varf subtire. Spor. Link spre comentariu
eos Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Vad ca e destul de vechi modelul asta de dac si nu se mai gaseste de cumparat Link spre comentariu
darius_bv Postat Februarie 15 Autor Partajează Postat Februarie 15 Da, dar multi inca il folosesc. Pana intr-o zi... Azi am vazut pe olx, 440 lei. Eu sunt foarte multumit de el. In car si in concediu, pentru ascultat in casti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum