Ovidanie Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Discutam daunazi cu YO8BDG, care-mi povestea ca YO8OP, care din pacate este decedat, avea in casa o mobila, o servanta sau o comoda, in care era camuflata o combina muzicala cu tuburi electonice, mai precis un radio si un pickup. Interesanta era configuratia etaju final din acea combina audio, era stereo, doua amplificatoare single ended, fiecare canal cu transformatorul lui de iesire. Dar exista al treilea transformator de iesire, pentru frecvente joase, iar acest transformator de iesire avea doua infasurati primare care erau conectate in serie cu transformatoarele canalelor stanga-dreapta, iar secundarul celui de-al treilea transformator era conectat la difuzorul pentru bass. Vreau sa stiu cum se numeste aceasta configuratie, sau mai bine sa-mi recomandati o carte in care este prezentata o asemene schema. Link spre comentariu
Barbaro Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Va salut . in cartea albastra cu “Scheme de radioreceptoare” vol II la pagina 86-87 este schema radioreceptorului Gerufon Ultra-Stereo 62 W , schema ce pare asemanatoare cu ceea ce cautati . Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Poate nu are cartea la îndemână... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 14 Autor Partajează Postat Februarie 14 Am răsfoit cărțile albastre, dar probabil eram focusat pe ce mă interesa, n-am băgat de seamă asemenea scheme. Acum am înteles cum funcționează, am văzut condensatorii ăia de 100nf, cei de lângă cel de-al treilea transformator. Eu încercam să-mi imaginez ce defazaje ar duce anularea frecvențelor medii-inalte în cel de al treilea transformator. Cred că e un rateu datorat CNP-ului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum