bubusmecherul Postat Miercuri la 13:52 Autor Partajează Postat Miercuri la 13:52 (editat) este pe un reciver dolce nu am cablu tv Editat Miercuri la 13:58 de bubusmecherul Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Miercuri la 13:57 Autor Partajează Postat Miercuri la 13:57 Acum 5 minute, bubusmecherul a spus: este pe un reciver dolce nu am cablu tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Miercuri la 14:18 Partajează Postat Miercuri la 14:18 Acum 26 minute, bubusmecherul a spus: este pe un reciver dolce nu am cablu tv Încearcă la resaivar cu alt tv poate e din el defectul Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Miercuri la 14:23 Autor Partajează Postat Miercuri la 14:23 resaivar nu are probleme merge la cele lalte tv-uri un manual service nu are nimeni,as verifica in juru lui TDA-UL ic sunet Link spre comentariu
Florinel TV Postat Miercuri la 14:58 Partajează Postat Miercuri la 14:58 Nu este schema Link spre comentariu
sla Postat Joi la 08:13 Partajează Postat Joi la 08:13 (editat) Daca nu vrei sa folosesti un amplificator extern prin care sa amplifici semnalul audio scos prin mufele RCA din receiverul Dolce, s-a spus aici sa verifici starea integratului audio, ai pinii 20 si 21 (STBY si MUTE): In catalog se spune care este starea integratului functie de nivelul la cei doi pini: Integratul se incalzeste? In catalog este descris foarte bine acest integrat. Ai masurat si alte tensiuni sau numai la iesire? Faptul sa functioneaza 10-20sec pare ca apare o protectie. Aici sunt descrise protectiile: Editat Joi la 09:15 de sla Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum