bubusmecherul Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 tv-ul din titlu placa de baza CV306H-X sursa MEGMEET PCB MLT333 defect sunet.la inceput am sunet,dupa 10 secunde dispare te tot sunetul dupa ce dispare sunetul am 5v pe defuzoare in cele 10 secunde cat am sunet nu am aceasta tensiune de 5v pe defuzoare cred ca astai problema aceii 5v IC SUNET TDA7491P ma ajuta careva,cu o idee ceva sau un service manual cu placa de baza nu gasesc nici o schema va rog Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 https://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/470921/STMICROELECTRONICS/TDA7491P.html Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 14 Autor Partajează Postat Februarie 14 service manual cu placa de baza daca are cineva Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Toate prostiile le-am auzit si vazut pana acum dar asta cu defuzoare nu am mai intalnit-o Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 14 Autor Partajează Postat Februarie 14 BOXE ATUNCI VA CONVINE ACUM Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Nu , imi place mai mult defuzoare Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Daca difuzoarele sunt conectate atunci 100% nu poate sa aibe 5v pe ele Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 trebuie sa fie undeva la jumatatea tensiuni de alimentare a amplificatorului,deci se alimenteaza cu 12v trebuie sa aiba 6v fata de masa Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Pai și exista semnal pe intrările din final ? Starea pinilor de mute și stand-by ? Cred că vorbesc SF-uri ... Acum 17 ore, Florinel TV a spus: Daca difuzoarele sunt conectate atunci 100% nu poate sa aibe 5v pe ele Cum nu ? E amplificator in punte. Doar că e fata de masa, nu direct la bornele difuzorului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Acum 58 minute, modoran a spus: Cum nu ? E amplificator in punte. Doar că e fata de masa, nu direct la bornele difuzorului. Pe borne ma refer si niciodata nu o sa fie Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 15 Autor Partajează Postat Februarie 15 cu defuzoarele deconectate am 5v Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 (editat) Acum 33 minute, bubusmecherul a spus: cu defuzoarele deconectate am 5v citesti ce se discuta aici? cum ai 5v ? fata de masa? sau pe bornele difuzoarelor? daca erau pe bornele difuzoarelor ,nu mai erau bune difuzoarele,ori erau in scurt ori arse ti sa dat datashetul amplificatorului ai verificat ceva? sau crezi ca degeaba a postat omul datashetul? conecteaza niste casti pe mufa jack a tv.ului daca acolo sunetul e ok,cred ca amplificatorul audio e cu probleme' si corecteaza.te ,daca altii ti.au atras atentia,se spune difuzoare Editat Februarie 15 de iuliantv Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Luni la 09:28 Autor Partajează Postat Luni la 09:28 ok scuze Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Miercuri la 11:26 Autor Partajează Postat Miercuri la 11:26 revin cu strigoiul cu mufele conectate pe difuzoare nu am 5v am 5v fata de masa cu casti conectate am sunet tot cum este pe difuzoare.adica 15,20 de secunde si dispare sunetul.dupa ce dispare sunetul se aude fasait in castii.ceva idei. Link spre comentariu
iuliantv Postat Miercuri la 12:58 Partajează Postat Miercuri la 12:58 Acum 1 oră, bubusmecherul a spus: revin cu strigoiul cu mufele conectate pe difuzoare nu am 5v am 5v fata de masa cu casti conectate am sunet tot cum este pe difuzoare.adica 15,20 de secunde si dispare sunetul.dupa ce dispare sunetul se aude fasait in castii.ceva idei. sigur nu e dat pe analog si norma setata aiurea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum