Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Paraziti sistem audio si alte probleme

Marian Andrei

Postări Recomandate

Salutari baieti! Conduc un golf 5 si am schimbat sistemul audio si am cateva probleme de ma doare capul si nici acum nu le-am rezolvat, poate aveti voi solutii. Incep cu alternatorul care este de 140a, baterie de 80ah. Difuzoare medii deaf bonce ap-m61se, tweetere edge si un subwoofer mac, care este pentru completare. Pe partea de amplificare folosesc un crunch px4800 pe 4 canale. Cablajul este de 25mm plus de la borna bateriei si de 16mm pentru minus, cabluri de sudura de la dedeman. Prima problema este voltajul si mai exact imi scade de la 14.4 la 13.2 la un consum de aproximativ de 400w rms si am reusit sa duc o baterie de 62a asa ca am pus una de 80 si un condensator si am rezolvat scaderea intensitatii la faruri, insa nu am rezolvat cu voltajul. A doua problema este cu parazitii care se aud de cand aprind farurile, sa nu mai zic daca conectez un modulator la bricheta se aude de parca vin aliens in masina...Mai nou boxa din stanga se aude mai incet si doar cu cresterea volumului se aude tare, pe langa asta se mai aude si urcat de parca ar fi dus difuzorul. Am citit si problema la golf ar fi si cu rca care trebuie puse pe mijloc (acum le am pe dreapta). Ma poate ajuta cineva cu un sfat sau le pot arunca ?🙂

Link spre comentariu
  • George a schimbat titlul în Paraziti sistem audio si alte probleme
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Andrei

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări