Vladut1998 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Buna ziua! Detin in momentul de fata un sistem compus din 4 x FBT HiMAXX 60 si doi basi FX20 clone . Am un mixer powermate dynacord 1000-3 pentru fbt , si pentru basi folosesc un crown xti 4002 cu un dsp 244 . Doresc niste pareri , as vrea sa cumpar completare la cei doi basi , un top fx12 si nu stiu daca se merita ca sunet sa iau topul , sau sa mai cumpar doua fbt . Am un buget de 8500 lei . Daca aveti alte sugestii , sunt deschis sa accept pareri ! Multumesc ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 daca vrei un sfat cu adevarat pertinent , atunci intra pe senia.ro si te consiliaza ei dpv tehnic pt orice fel de sonorizare iti trece prin cap ... Link spre comentariu
Vladut1998 Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 daca intru pe senia , imi vor recomanda ce vor ei sa cumpar . Doresc sfaturi de la cunoscatori , care au trecut sau trec prin situatia mea . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 1 oră în urmă, Vladut1998 a spus: daca intru pe senia , imi vor recomanda ce vor ei sa cumpar aici nu as putea sa spun ca nu ai dreptate ! sincer sa fiu , si eu as proceda la fel , daca as fi in locul lor ... in fine , daca nu te ajuta nimeni cumva de pe forum --- desi nu prea cred asta --- , atunci priveste-o ca pe o alternativa posibila ... incearca , ca doar nu sta nimeni cu arma la spatele tau ca sa te oblige sa cumperi ... oamenii respectivi sint ultra-profesionisti si ii cunosc personal pe mare parte din ei ... Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Luni la 14:36 Partajează Postat Luni la 14:36 FX12 original fara basi originali si procesare o sa sune prost. Mai bine iei FBT. FX12 o sa sune mai tare dar e mort sub 140, pe cand FBT are spl mai mic dar ai extensie mai buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum