Geowhisperx Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Buna ziua, Am găsit această cutie de aluminiu într-un camion. Are cineva idee ce ar putea fi sau pe teu ce era folosita. Mulțumesc Chiar acum, Geowhisperx a spus: Buna ziua, Am găsit această cutie de aluminiu într-un camion. Are cineva idee ce ar putea fi sau pe teu ce era folosita. Mulțumesc Link spre comentariu
Alic Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Probabil un circuit de temporizare. Ce anume făcea, greu de spus. Cablul ala unde ducea? Link spre comentariu
Geowhisperx Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 Acum 6 minute, Alic a spus: Probabil un circuit de temporizare. Ce anume făcea, greu de spus. Cablul ala unde ducea? Nu mai ducea niciunde. Multe cabluri au fost tăiate iar unele piese furate. A fost un camion care împrăștia bitum pe drum înainte de asfaltare. Link spre comentariu
Alic Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Probabil ca era parte din sistemul de imprastiere a solutiei. Se poate alimenta montajul, pur si simplu. Nu e mare scofala si nici nu explodeaza. Daca iei fiecare CI si te uiti in datasheet ai sa intelegi mai bine. Eu n-am timp sa fac asta. Vad ca are si posibilitatea de setare parametri . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum