Vizitator navaru Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Cine are de vanzare un ISP pt. AVR pe USB? Pt. inceput trebuie sa programez un Atmega8.. Nu am timp sa dau comanda de piese si sa-mi fac unul; as dorii sa cumpar unu zilele (si azi daca are cineva). Daca nu aveti pe USB un STK200/300 macar (sa-l folosesc in BASCOM).. bine, daca are cineva de vanzare un AVRISP mkII In-System Programmer ar fi perfect! ;)Merci mult!0727244473Y!: hiltonmanagersau PM Link spre comentariu
XAN77 Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 daca doar nu ai chef si timp sa faci comanda de piese, incropestel pe asta din poza, varianta de sus fara buffere, adica numa 4 rezistente si gata, doar sa ai grija sa nu faci scurturi etc. Link spre comentariu
Vizitator navaru Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Merci frumos! Am comandat pana la urma un ISP mkII. --topic trashed-- Link spre comentariu
bld Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 De unde ai comandat ISP mk2??? Zi-mi, te rog, si mie, ca si eu am nevoie... :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum