Florinel TV Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 (editat) Am un pad de reparat lao placa tv , stie cineva ce solutie uv este ok ca am cumparat una chinezeasca si nui ok Eu am cumparat de asta , BST-UVH900 Editat Februarie 11 de Florinel TV Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Vreau ceva care sa reziste la temperaturi mai mari Link spre comentariu
megabit Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 (editat) Noi am mai avea ceva vopsele rezistente la UV, da' nu livrăm decât pe M.P, la anumite persoane care fac parte din gașca. Editat Februarie 12 de megabit 3 Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 (editat) Acum 32 minute, megabit a spus: Noi am mai avea ceva vopsele rezistente la UV, da' nu livrăm decât pe M.P, la anumite persoane care fac parte din gașca. Editat Februarie 12 de iuliantv Link spre comentariu
bobo123 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 (editat) Eu am luat acum cativa ani de la Electronicser...de la Arad si este ok. O folosesc cand refac trasee la telefoane, tine la 350c. Se usuca in 30 sec cu led uv. Gel uv ii zice cu uscare in 5sec( nu chiar 5 sec). Editat Februarie 12 de bobo123 Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Eu folosesc Mechanic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum