dan cod Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Am nevoie de ceva optocuploare. Primul este 851M și al doilea 816 sunt capsulă cu 4 pini. Se pare ca nu sunt la noi asa ceva. Oareas putea înlocui cu ceva ce se găsește? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 816 mai mult ca sigur ca este pc816 ... pt celalalt , a nevoie de o poza , ca sa imi dau seama ce si cum ... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Mulțumesc pentru răspuns. Nu știu dacă este concludenta poza asta. Sunt 3 perechi pe placa. Cel din stânga 816 și fel din dreapta 851. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 eu nu vad nimik in poza aia de mai sus , insa banuiesc ca este vorba despre LTV 851 M ... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Acum 13 minute, misuraelectronic a spus: eu nu vad nimik in poza aia de mai sus , insa banuiesc ca este vorba despre LTV 851 M ... Nu se vede în poza, asa este. Uitându-mă cu o lupă am văzut scris 851M. Dacă este LTV851M are ceva echivalent, sau se găsește pe la noi? Între 816 și 817 (de care am, este vreo diferență sa nu meargă în loc?) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum