marianC Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 Buna seara! Am luat de la cineva zilele trecute un pistol de lipit Radio Progres care arata binisor, are ansa un pic cam subtire de cum tineam eu minte ca era. Incalzeste ansa binisor, cam in 10-15secunde, am reusit sa fac si cateva lipituri. L-am alimentat prin o priza contor si indica consum intre 45 -50 w. Ma gandesc dacaii pun o ansa msi groasa se va incalzi si mai greu. Imi purteti spune de ce indica consum de 50 w i n loc de 100w. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 Fă-i o ansă nouă cu conductor de 1,8mm diametru (cablu de instalații de 2,5mm2), iar urechile ansei să fie bine curățate.Atunci va funcționa cum trebuie, la puterea nominală. Ansa subțire sunt sigur că nici contact bun nu face la urechile de prindere, oxidarea e inevitabilă acolo. Link spre comentariu
marianC Postat Februarie 10 Autor Partajează Postat Februarie 10 (editat) Aveti dreptate! In dreptul clemelor cu surub care prind ansa este oxidat. O sa dau maine cu un pic de degripant si o sa incerc sa desfac suruburile cu grija , dupa care o sa curat. Multumesc ptr. SFAT! Editat Februarie 10 de marianC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum