Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pistol lipit Radio Progres

marianC

Postări Recomandate

Buna seara! Am luat de la cineva zilele trecute un pistol de lipit Radio Progres care arata binisor, are ansa un pic cam subtire de cum tineam eu minte ca era. Incalzeste ansa binisor, cam in 10-15secunde, am reusit sa fac si cateva lipituri. L-am alimentat prin o priza contor si indica consum intre 45 -50 w. Ma gandesc dacaii pun o ansa msi groasa se va incalzi si mai greu. Imi purteti spune de ce indica consum de 50 w  i n loc de 100w.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marianC

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Fă-i o ansă nouă cu conductor de 1,8mm diametru (cablu de instalații de 2,5mm2), iar urechile ansei să fie bine curățate.Atunci va funcționa cum trebuie, la puterea nominală. Ansa subțire sunt sigur că nici contact bun nu face la urechile de prindere, oxidarea e inevitabilă acolo.

Link spre comentariu

Aveti dreptate! In dreptul clemelor cu surub care prind ansa este oxidat. O sa dau maine cu un pic de degripant si o sa incerc sa desfac suruburile cu grija , dupa care o sa curat. Multumesc ptr. SFAT!

Editat de marianC
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări