DJ_Speedy Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Presupunand ca ai arhivele pe o partitie unde ai si loc liber sa dezarhivezi, dai pur si simplu click dreapta pe una din arhive si selectezi "Extract here". O sa iti scoata imaginea in acelasi folder cu arhivele, dar cel putin, la mine, nu se mai leaga de spatiul disponibil din C:. Link spre comentariu
Sonic Postat August 28, 2008 Autor Partajează Postat August 28, 2008 Revin, cam asta e raspunsul la intrebarea mea :tonqe: Link spre comentariu
MifTy Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 rusine sa-mi fie ca sunt offtopic, da' e cel putin dubios sa te lingi pe buze, cand vad cum se cheama arhiva aia!!!!! :smt005 Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Octombrie 13, 2008 Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Ca sa nu mai deschid alt topic scriu aici. Deci m-ar interesa sa stiu daca exista un program care sa dezarhiveze arhivele mici de la filme, alte alea, dar care sa fie mai rapid decat win rar. WinRar imi scoate peri albi, stau mai mult sa se dezarhiveze decat stau sa se downlodeze. Sper ca ati inteles la ce m-am referit. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 am scris mai inainte: 7z.da' cine sa sa uite???... Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Incredibil ce diferenta e intre 7z si WinRar. Am mai avut instalat 7z dar nu am avut curiozitatea sa dezarhivez cu el. Am downlodat PES 2009 care avea 6.89GB si l-am dezarhivat in 10 minute cu 7z, cu winrar ma lua somnu, si pana acuma ma feream sa downlodez fisiere arhivate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum