Vizitator gigimarga Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Buna ziua,Poate cineva sa-mi spuna si mie mai multe tranzistoare MOSFET cu canal P care se pot gasi pe la noi?Site-urile romanesti de piese electronice pe care le-am gasit nu au o sectiune separata pentru asa ceva, iar cele gasite pe site-uri straine nu le au cei din Bucuresti.Multumesc mult! Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 IRF-urile cu canal P au un 9 in plus fata de complementarul lor si cod din 4 cifre:IRF9530 com. cu IRF530IRF9540IRF9630IRF9640Da un search "p-mosfet" in bannerul din capul paginii si mai gasesti Link spre comentariu
Vizitator gigimarga Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 IRF-urile cu canal P au un 9 in plus fata de complementarul lor si cod din 4 cifre:IRF9530 com. cu IRF530IRF9540IRF9630IRF9640Da un search "p-mosfet" in bannerul din capul paginii si mai gasestiMultumesc mult de raspuns!!!Pe mine ma intereseaza mai ales un complementar pentru BS170, dar am inteles ca merge cam orice mosfet cu canal p.PS: Acum am vazut ca pe http://www.metrafo.ro au BS250, insa am o parere mult prea proasta despre ei ca sa-l cumpar de acolo. Am vrut de doua ori sa comand cate ceva de la ei si mereu mi-au zis ca trebuie sa fac comanda de cel putin 1.000.000 lei (parca)!!!Conform logicii lor total anti-comerciale ("de ce sa-mi bat capul cu un parlit care vrea 3 tranzistoare?!!") ar trebui sa cumpar 15 bucati de BS250 pe cand eu am nevoie de maxim 3 bucati (in realitate am nevoie de un tranzistor, dar pentru siguranta mai iau inca 2!)Eu vroiam sa cumpar cateva tranzistoare (pentru mine electronica este doar un hobby de weekend si nu-mi convine sa bag bani in piese aiurea). Din Germania si SUA imi trimit si 3 tranzistoare daca vreau (plus ca-s foarte amabili - cel putin cei de la smallbear/mouser/banzaieffects) si mi-i trimit si cu ce gain vreau eu fara sa puna 1000 de conditii - doar eu platesc transportul si daca imi convine sa platesc 20 de euro transportul pentru niste piese de 1 euro este treaba mea!! Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 gigimarga, n-ai dreptate cu metrafo/capodimonte!!!ei lucreaz? în special cu meseria?ii, care chiar au nevoie la modul serios de un stoc de 1000 de rezisten?e din fiecare valoare, sau 500 de tranzistoare, etc...?i, din p?cate, nu e nici un magazin online unde s? po?i comanda 3 rezisten?e, numai, pentru c?, a?a cum ai spus ?i tu, costul expedi?iei e mai mare ca valoarea pieselor în sine, ?i e o pierdere de bani, ?i pentru firm?, ?i pentru client!!!cei care i?i permit asta, o permit pentru c? expedi?ia o pl?te?ti tu, practic, în afar? de ob?inerea pieselor în sine, nu ai absolut nici un avantaj, mai mult, pierzi costul expedierii a 3 rezisten?e... unde pui c? la exact acela?i cost de expedi?ie, puteai ob?ine mai multe componente...gânde?te-te la altceva, îns?: ca amator, po?i avea nevoie de stocuri nu prea mari de piese, cu valori folosibile în zeci, dac? nu sute de montaje.nu ?i se pare convenabil s? dai cam 10 lei pe câteva mii, sute sau zeci de buc??i din "pesa" cu pricina????i cum nu ai nevoie numai de o valoare sau dou?, ajungi u?or la cei 100 de lei ceru?i de metrafo.avantajul t?u e c? mai ai în continuare pesele necesare pentru seria a 2-a, sau pentru alte montaje...fii atent aci: aveam nevoie de 2 zennere, la metrafo e 0.078 lei bucata, la dioda, la magazin e 1,5 lei.?i e vorba de 5,1 vol?i, valoare utilizat? în multe scheme!!!îmi convine în cazul ?sta s? iau de la metrafo 148 de buc??i, chiar dac?, din neaten?ie, sau mai ?tiu eu ce, afum 2 sau 3 din ele, tot mai am o gr?mad?!!!(eu deocamdat? nu reu?esc s? p?strez banii, ca s? pot face comand? ferm?... mereu se ivesc tot felul de cretin?rii care m? fac s? dau banu' pe altceva... :smt021 ) Link spre comentariu
Vizitator gigimarga Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 imi pare rau, dar nu pot fi de acord cu tine!nu am loc in casa si nici nu mi se pare normal sa tin aiurea 1000 de rezistente cu aceiasi valoare pe care poate nu o sa le folosesc in 1000 de ani :)mai bine am 1000 de rezistente din 200 de valori pe care mult mai probabil o sa le folosesc!cat despre banii mei EU decid daca-s cheltuiti aiurea sau nu!am primit piese de la magazine serioase din afara cuma ar fi smallbear, mouser, banzaieffects sau de la oameni deosebiti de genul aron de pe diystompboxes sau jd sleep de pe generalguitargadgets care au fost atat amabili incat sa-mi trimita exact ceea ce aveam nevoie si cu explicatii detaliate pentru un incepator ca mine...din pacate, ca sa-l citez pe mircea badea, "traim in romania si asta ne mananca tot timpul"...si, bineinteles, m-au costat mai putin decat daca le aduceam de la capodimonte!mi s-a acrit sa-mi zica o vanzatoare de la connexelectronic ca "de ce vreau sa cumpar doar 30-40 de rezistente din 10 valori diferite?!!!"...si cand i-am zis sa se reprofileze pe vanzari de tancuri sau de avioane daca nu-i convine s-a suparat pe mine ...iar doua magazine mai incolo un vanzator adevarat mi-a cautat 30 de minute echivalentul unui tranzistor mai ciudat, iar la sfarsit mi-a gasit doua destul de apropiate...m-au costat 20.000 amandoua si nu a facut nici un fel de mutre...mi-a fost si putin jena de el...asta este...orice meserie este gre, dar daca nici nu o faci cu pasiune...! Link spre comentariu
Vizitator geole Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 am doua tranzistoare de la o sursa ,2sk557 100W/500V/12A-originalepot face un ampificator cu ei ca finalidaca aveti o schema sau un link ar fi cevamerge un hibrid tda2030 cu aceste tranzistoare? Link spre comentariu
ady_risc Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 De unde cumpar si eu Tranzistor mosfet Tip N K2617 500v 5A. Sau un tranzistor mosfet echivalent. Daca sunt de 900v cu 5A ar merge? Trebui sa schimb la o sursa de LCD Samsung Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 cu cat creste tensiunea mos-ului Rds devine mai mare si se pare ca nu liniarin cel mai rau caz eu as folosi 600v/6a care sant ff uzuali in surse tvde fapt este o situatie des intalnita de mine,firmele mari fol. la PFC din ATX mos de 500v iar unele noname la 600v;dar poate sant cazuri particularevad un 2sk2842 la magazinul super-galben de pe Maica D. dar are 12a; vezi cum sta cu capacitatea din grila fata de ce ai in tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum