dan cod Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Azi am găsit în târg aparatul asta. Nu am date despre el dar pare interesant și arata bine. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Pare un fel de centrala pt conferinte cu 4 posturi. Iti taia microfonul sau aveai dreptul sa vorbesti. Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Este o unitate de conferință, era utilizată pentru comunicații audio în medii de conferință sau intercomunicație profesională. Are un difuzor încorporat pentru redarea sunetului, control al volumului (L.S. LEVEL), comutatoare pentru modurile de operare (Solo, Conferință, Monitor), intrare pentru căști (PHONES) si funcție de vorbire (TALK) cu activare manuală sau VOX (Voice-Activated). Astfel de dispozitive erau folosite în studiouri de producție, centre de control sau sisteme de intercomunicație pentru a permite comunicația clară între operatori, nu o sa gasesti documentatie pentru ca nu erau adresate consumului larg. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 8 Autor Partajează Postat Februarie 8 Am mai pus doua poze cu interiorul. Fain făcut și este funcțional. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum