elctropan Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Salut prieteni, Are cineva disponibil modulul casetofon de la Philips FC 150 Solenoid Stereo Cassette Deck. La modulul meu există cureaua, iar motorul aferent prin curea, antrenează volantul. Solenoidul atrage pârghia cu capetele şi rola presoare, comenzile se transmit, dar nu merge,nici înainte, nici înapoi - am dedus ca sunt ceva roţi dinţate uzate. Sau poate are cineva disponibil un astfel de casetofon pe post de donator de unde aş putea lua module. Mulţumesc anticipat. Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 La mecanismele de caset philips, am găsit rotita intermediara cu doua rinduri de dinti,dintr-un material ce se sfarima în timp. Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 Aha, Deci e clar că de acolo ar cam fi problema. Un mecanism bun o avea cineva? Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 (editat) https://www.ebay.com/itm/164145007475 Asta este. Am găsit și pe un site polonez, la preț super, dar nu trimit afara; ma interesează și pe mine o bucata. Editat Februarie 8 de Budreala Radu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum