Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WebServer cu PIC

Vizitator cristianpaius

Postări Recomandate

Vizitator cristianpaius

Sunt interesat sa realizez un proiect de webserver cu PIC.Am incercat sa realizez proiectul ala de PICDEM.net de la microchip sinu merge... Poate si din cauza ca nu am pus afisaj.. am incercat cu unul clasic cu 44780 dar nu merge.. Stie cineva ce afisaj e folosit de ei in picdem.net ?.Si inca ceva, unde se poate gasi o schema pentru RTL8029 in loc de 8019?Cand am pus cablu intre calculator si placa de retea, am vazut ca existasemnal, windows xp tot incerca sa gaseasca retea, imi arata ca s-a conectat la 10Mbps dar pana la urma zice ca nu am conectivitate sau e conectivitate restransa...Am urmat exact pasii din documentatia microchip, montajul pare bun...Pe serial se conecteaza, dar si aici apare o belea ca nu imi permite sa tastez ip-urile, orice as tasta, pana la urma ia 1.0.1.0 nu stiu ce nu merge.Dar totusi seria placii se poate schimba.Trebuie sa las eeprom-ul ala 93c46 pe placa ? am vazut ca fara el nu se aprinde led-ul de link al placii dar totusi da semnal ca il simte pc-ul..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator cristianpaius

Am inscris softul ala dat de ei MPNICEE.HEX intr-un PIC18F458 cu IC-prog.Din pacate Ic-prog nu se prea descurca cu 18f458 nu stie sa seteze optiunile... si ma intreb daca nu l-a programat putin gresit....Totusi ip-urile placii le-am modificat direct scriind in memoria 24fc512pe care am pus-o...Cu upload-ul imaginii mpfs se descurca bine... (cred...) am vazut ca ajunge bine in eeprom.Astept raspunsurile dvs..Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări