BRANCA Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 bloower.În poză se poate citi FL408,deci puntea ar fi de 4A la 800V. Cel mai corect e ca în funcţionare să se măsoare curentul consumat fie cu clampmetru,fie cu ampermetru/multimetru înseriat. Link spre comentariu
victor_cj Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 În cazul când motorul este alimentat cu 230V și rămâne blocat ar rezulta un curent de 5,65A. Este mai eficient să înlocuiești un termistor NTC sau o siguranță fuzibilă decât un motor electric. Puntea redresoare are un curent de vârf la suprasarcină de 200A, o singură dată. Link spre comentariu
bloower Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 Acum 6 ore, victor_cj a spus: În cazul când motorul este alimentat cu 230V și rămâne blocat ar rezulta un curent de 5,65A. Este mai eficient să înlocuiești un termistor NTC sau o siguranță fuzibilă decât un motor electric. Puntea redresoare are un curent de vârf la suprasarcină de 200A, o singură dată. Ce fel de NTC îmi recomandați? Link spre comentariu
bloower Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 Acesta nu ar fii echivalentul? Link spre comentariu
cimitavita Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 (editat) NTC220D-15: 220 ohmi, diametru disc 15 mm, max. 1,5A. MF7210D11: 10 ohmi, diametru disc 10 mm, max. 3A. cam mare diferența între ele. Am văzut unele poze cu termistorul NTC220D-15 crăpat, iar acolo scrie că e de la mașini zelmer. Am găsit că NTC22D-15 ar fi pentru mașină de tocat Philips dar nu scrie care mașină. NTC22D-15: 22 ohmi, diametru disc 15 mm, max. 4A. Termistorii din surse de calculator au între 5 și 15 ohmi. Fiecare producător a pus ce a găsit mai ieftin. Editat Februarie 7 de cimitavita Link spre comentariu
victor_cj Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Acum 12 ore, bloower a spus: Ce fel de NTC îmi recomandați? Cel recomandat anterior sau acesta: B57364S0100M000. https://www.tme.eu/ro/details/b57364s0100m000/termistori-ntc-de-protectie/epcos/ Link spre comentariu
bloower Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Mulțumesc. O sa comand câteva bucăți sa fie și pe viitor. Va mulțumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum