White Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 (editat) Vând vârfuri de cositorit noi, compatibile cu stațiile profesionale JBC, renumite pentru timpul de încălzire rapid și transferul termic superior. Aceste vârfuri sunt esențiale pentru cei care lucrează în electronica de precizie, reparații SMD sau lipituri industriale, oferind o conductivitate termică excepțională și o durată de viață îndelungată. Modele disponibile: C470-002 – 120lei (Vârf dalta ideal pentru lipituri masive) C470-014 – 120lei (Vârf daltă, perfect pentru lipituri pe suprafețe mari) C245-906 –90lei (Vârf conic subțire, ideal pentru reparații SMD și precizie maximă) C245-907 –90lei (Vârf tip altă, subtire eficient pentru îndepărtarea componentelor și lipituri multiple) C245-908 –90lei (Vârf special pentru aplicarea eficientă a temperaturii în zone greu accesibile) C245-946 -90lei (Vârf de tip daltă (chisel) înclinat) C470-049 -120lei (Vârf special conceput pentru lipirea cablurilor și conectorilor) C470-046 -120lei (Vârf de tip lamă (blade) Acest vârf este special conceput pentru lipirea cablurilor și conectorilor) C470-030 -120lei(Vârf de tip baril. Este ideal pentru lipirea intensivă, fiind potrivit atât pentru componente SMD, cât și pentru aplicații care necesită o putere termică ridicată) De ce să alegi aceste vârfuri? Originale JBC – asigură o încălzire rapidă și un transfer termic optim. Durabilitate ridicată – aliaj de calitate, rezistent la oxidare și uzură. Eficiență energetică – consum mai mic de energie față de vârfurile convenționale. Compatibilitate garantată – seria C470 pentru mânerele T470, seria C245 pentru mânerele T245. Ideal pentru electroniști și profesioniști – perfecte pentru ateliere de reparații, prototipare și producție. Preț negociabil Livrare și contact: Livrare prin curier (cost suportat de cumpărător). Pentru detalii și comenzi, lasă-mi un mesaj privat! Editat Februarie 6 de White Link spre comentariu
White Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 Acum 2 ore, merck a spus: Nu se vad pozele. Mulțumesc pentru răspuns. Am sa caut alt site de găzduire al pozelor și am sa revin cu link. O seara buna Link spre comentariu
Mitica M. Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 De aici se vad foarte bine, cred ca acolitii lui Trudeau ti le-au cenzurat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum