blade Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 bUNA ZIUA, Detin o bara de suntet model HTL2183B/12 si de ceva vreme nu mai functioneaza.In timp ce ma uitam la televizor brusc nu se mai auzea in bara si de atunci nu mai functioneaza.Mentionez ca primste curent prin cablu pana la mufa de andocare in bara, de acolo nu stiu ce sa mai fac? Multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 O sa invocam spiritele sa aflam ce s-a intamplat Noi asa reparam tot 2 Link spre comentariu
blade Postat Ieri la 06:12 Autor Partajează Postat Ieri la 06:12 nu am chef de ironii, eu m-am adresat pe acest forum in ideea de a fi ajutat sau servit contracost Link spre comentariu
validae Postat Ieri la 06:33 Partajează Postat Ieri la 06:33 Probabil a cedat sursa de 5V sau 3V care alimentează partea logică. Link spre comentariu
Tavi Postat 22 ore în urmă Partajează Postat 22 ore în urmă Adica sa ghicim ce are , nu era ironie Mergi la un service sau desfa si masoara Depanarea nu e loto Link spre comentariu
sla Postat 18 ore în urmă Partajează Postat 18 ore în urmă (editat) Daca nu ai mai lucrat în domeniu, cel mai bine ar fi sa-l dai la unul care se pricepe, la un meșter. Daca vrei să riști si nu te temi ca-l strici mai rau, fa niște poze clare la plăci ( probabil nu ai găsit schema) Acum vad ca se gaseste manualul de service pe net, asa ca, dacă ai ceva instrumente de măsură si cunostinte în electronica... Editat 18 ore în urmă de sla Link spre comentariu
iuliantv Postat 17 ore în urmă Partajează Postat 17 ore în urmă asa e,aici dam sfaturi la cei ce au cat de cat cunostiinte in domeniu,si depun minimul necesar in depistarea problemei,desfac aparatul,arunca o privire,fac ceva masuratori a da sfaturi unuia ce nu e cat de cat in domeniu,poate aduce mai mult pagube asupra aparatului,sau chiar ..celui ce incerca repararea un simplu sfat ,cautati pe google ,un hard reset al acestui aparat Link spre comentariu
sla Postat 16 ore în urmă Partajează Postat 16 ore în urmă Nu cunosc aparatul, nici nu m-am uitat în schema, cum e conectat televizorul cu barul? Ai încercat și alta sursa de semnal? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum