iuliantv Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 Acum 5 minute, sasu a spus: Aveti o asemenea telecomanda contracost ? sunt dispus sa o cumpar multumesc nu am de vanzare,le mai gasiti pe olx,la minim 100lei,eu la vremea cand am cumparato eu erau si 200 euro dar v.am intrebat la inceputul topicului ,daca aveti telecomanda longher,stiu ca este un txt pentru ea ,pentru service lg Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 lg service tv longher.txt m.ai sus am modificat fisierul de longher pentru modelul 32ls5600 si pe tastele rosu am pus Menu service verde instop galben instart cred ca trebuie sa mearga, Link spre comentariu
sasu Postat Februarie 10 Autor Partajează Postat Februarie 10 Va multumesc pt ajutor ,voi incerca sa gasesc telecomanda si ca o ultima intrebare , pe emag am vazut telcomanda LG MKJ39170828 ESTE OK ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 (editat) Acum 7 minute, sasu a spus: Va multumesc pt ajutor ,voi incerca sa gasesc telecomanda si ca o ultima intrebare , pe emag am vazut telcomanda LG MKJ39170828 ESTE OK ? nu stiu ,nu am folosit altceva in afara de Logitech vad ca cele de pe emag au , ADJ INSTART INSTOP cred ca adj e echivalentul service menu la mine,poate raspund colegii ce au cumparat si folosit Editat Februarie 10 de iuliantv Link spre comentariu
sasu Postat Luni la 20:15 Autor Partajează Postat Luni la 20:15 Cu scuze pentru intarziere va confirm ca problema cu intoarcera imaginii la lg sa rezolvat cu ajutorul telecomenzii de servis LG MKJ 39170828 pe care am primito astazi . Cu tasta -ADJ-04 .13-miror din on in off pt memorare tv scos din priza .multumiri pt ajutor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum