Costa Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Identici , in stare buna, diametru 90-100mm , inaltime minima 15mm . Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Va pot oferi eu doi - no cost, dar au diametrul de 6-7cm. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 O ultimă soluție ar fi aliexpress,unde se găsesc la mărimea asta... Link spre comentariu
Costa Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 @shambala-am sa trimit PM @branca-aveti dreptate "ultima solutie" . Anuntul ramane valabil pt 2 magneti de difuzor identici de 90-100mm ,grosime min 15mm. Link spre comentariu
Andrei24 Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Buna ziua. Am aceste difuzoare . RR Modern Oricare din cele doua perechi 100 lei Link spre comentariu
Costa Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 Ca difuzoare nu sunt interesat, mi-ar parea rau sa stric ... Magnetii noi sunt mai ieftini . Link spre comentariu
kari Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Disponibil 2 identici 100x18mm gaura de 45 detalii poze pe watsapp 07444opt1617 Link spre comentariu
Costa Postat Februarie 13 Autor Partajează Postat Februarie 13 Aveti mesaj whatsapp. Link spre comentariu
Costa Postat Luni la 09:50 Autor Partajează Postat Luni la 09:50 Am primit ,bine ambalat ,recomand pe @kari ca si vanzator serios. Subiectul se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate