Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mackie CR-3 - Merita Reparate ?

georgeleus

Postări Recomandate

Salut,

De la un foarte bun prieten am obtinut acum cativa ani perechea de monitoare din titlu.

Am fost profund impresionat de ceea ce pot sa emita vis-a-vis de a lor destinatie si le-am utilizat si pe langa calculator, in mai toate imprejurarile.

M-au servit ireprosabil timp de vreo 4 ani, pana cand nenorocitul de buton din spate (de schimbare canal L/R - R/L) a inceput sa faca figuri.

Eu nu am umblat niciodata la butonul ala dar tot ducand boxele de la apartament la curte si invers blestematul se tot misca in cutie si tare greu ii gaseam o pozitie de functionare fara sa dea starlici auditivi.

Toate pana intr-o buna zi cand a iesit fum din boxa activa si a inceput sa se auda complet distorsionat si foarte incet.

Le-am oprit, le-am desfacut si am constatat ca s-a prajit literalmente placuta cu ceva diode sau ce diavol sunt piesele alea mici si rosii de pe micromontajul acelui buton. Plus ditai condensatorul umflat.

Intrebari

- e posibil sa fie si integratul dus ca si consecinta ? e un TDA.

- merita reparate ?

- In caz afirmativ, cine m-ar putea ajuta si cat m-ar costa ?

Intre timp am mai facut rost de un set de ERIS PRESONUS, dar nu as vrea sa renunt la Mackies, as putea sa le duc la tzara sa le las de sine statatoare la sistemul de acolo.

Va multumesc pentru timp.

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

1.jpeg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• georgeleus

2

• djvas

1

Zile populare

Merita !

Ce TDA este ?

Daca esti din Bucuresti te pot ajuta eu, pret in functie de ce TDA este si daca trebuie inlocuit.

Later edit

Am gasit , e TDA7265

Editat de djvas
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nota 10 pentru DJ VAS !

Multumesc pentru initiativa, disponibilitate, promptitudine, o reparatie ultra rapida la un pret mai mult decat corect .

Ca sa nu mai zic de meticulozitatea ambalarii la retur, un pachet strasnic !

Sa ne traiesti Maestre !

🍻

----

----

Se poate inchide acest topic daca incurca, treaba a fost rezolvata.

Multumesc inca o data El Forum !

Editat de georgeleus
Link spre comentariu
  • validae a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări