corghi Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 buna ziua am un dvr hikvision prezentat in imagine si as dori sa stiu daca se poate sa ies din vga de la dvr printr-un converter vga-bnc apoi cablul bnc sa il duc la distribuitorul tv pentru a vedea la toate tv din casa...se poate ? multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 La 03.02.2025 la 22:50, corghi a spus: buna ziua am un dvr hikvision prezentat in imagine si as dori sa stiu daca se poate sa ies din vga de la dvr printr-un converter vga-bnc apoi cablul bnc sa il duc la distribuitorul tv pentru a vedea la toate tv din casa...se poate ? multumesc Depinde ce distribuitor cu bnc este ala. Semnal video sau RF? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 va trebuie un convertor de vga la rf dar e mai complicat ,daca vreti sa folositi si vga.ul ,va trebuie ceva gen 2 iesiri vga una la monitor si una la convertor cel mai bine verificati ,daca in timp ce e conectat la un monitor vga ,aveti iesire de imagine si pe hdmi sau rca ,vad la dv un conector bnc care cred ca e iesire rca ,la care se poate pune un adaptor bnc la rca daca merge pe 2 iesiri simultan e mai simplu,un convertor rca video la rf e mult mai usor de gasit sau unul de la hdmi la rf. oricum se mai pune si problema interferentelor ce pot aparea pe reteaua de cablu cand ,,injectati,, un semnal ,daca folositi in casa cablu analog si nu dvb-c .plus ca daca e o retea de cablu tv direct de la ,,stalp,, doar prin splitere ,s.ar putea ca si vecinul sa poata viziona camerele dv,daca e fibra optica pana in casa,nu.i bai cu vecinii Link spre comentariu
corghi Postat Februarie 6 Autor Partajează Postat Februarie 6 La 03.02.2025 la 22:50, corghi a spus: buna ziua am un dvr hikvision prezentat in imagine si as dori sa stiu daca se poate sa ies din vga sau hdmi de la dvr printr-un converter vga-bnc apoi cablul bnc sa il duc la distribuitorul tv pentru a vedea la toate tv din casa...se poate ? multumesc Link spre comentariu
Alic Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Cel mai bine este să folosesti HDMI. Ce lungime ai și câte monitoare? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 14 minute, Alic a spus: Cel mai bine este să folosesti HDMI. Ce lungime ai și câte monitoare? HDMI e mult mai complicat,cablurile lungi sant scumpe,trebuie spliter,distanta e mare pe cand semnalul rf se injecteaza in televiziunea prin cablu,televiziune prin cablu care e deja montata in celelalte tv.uri Link spre comentariu
Alic Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 (editat) Fara prea multe detalii din partea celui care a cerut sfatul, ne racim gura de pomana. E mai scump cu HDMI dar ai calitate si scapi de complicatii pe retea. De regula faci ramificarea HDMI intr-o zona mediana distantelor. Solutii sunt... Editat Februarie 6 de Alic Link spre comentariu
corghi Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 La 06.02.2025 la 18:43, Alic a spus: Cel mai bine este să folosesti HDMI. Ce lungime ai și câte monitoare? dvr-ul este la subsol iar in casa am 4 televizoare Link spre comentariu
Alic Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Bun, și ceva distanțe? Măcar aproximative. Bănuiesc că ai și etaj, ori nu... Dacă ne pui să ne cautam globul de cristal, să ghicim, pierdem timpul aiurea. Mai este o variantă. Cheamă pe cineva de la o firmă să îți facă rețeaua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum