Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitiv combatere Câini și animale.

Bogdan BBG

Postări Recomandate

Salutare, sper sa postez in locul unde trebuie. 

Doresc să achiziționeze, sau să găsesc pe cineva dispus să construiască un generator de sunete împotriva animalelor.

Am tot căutat și se găsesc doar niste chinezării foarte ineficiente pe net. 

Doresc construirea sau adaptarea unui echipament de combatere / alungare a câinilor în special.

Ideea este ca acesta sa se alimenteze permanent ( 230v ) și eventual să se declanșeze atunci când latră câinele. 

Că sa și povestesc puțin despre ce este vorba, am un vecin ce are un câine foarte dar foarte deranjant. Nu înțelege de vorbă bună, nu vreau sa fac vre-un rău animalului, mă bazez pe faptul că se va dresa singur cu acest dispozitiv. 

Daca cineva este binevoitor și dorește să facă un ban grămadă îl rog sa îmi scrie. 

Mulțumesc și mă scuz daca nu este locul potrivit pentru astfel de doleanțe. 

Mulțumesc anticipat. 

Editat de Bogdan BBG
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• informer

1

• Bogdan BBG

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut, 
ceea ce doresti sa primesti este destul de dificil de facut nu atat din motive tehnice cat din motive de... caine. 😉
Nu toti cainii sunt la fel de sensibili la ultrasunete, nu toti cainii sunt sensibili la aceleasi frecvente iar unii sunt de-a dreptul surzi.... 😀
Nu vorbesc "din carti", am facut dispozitivul din poza care are doua difuzoare diferite construite special pt. frecvente inalte (piezo + electromag.), difuzoare alimentate prin intermediul unei punti H de la un generator cu frecventa variabila cu un uC.
Am constatat practic ca sperie inclusiv unele feluri de pasari dar... sunt caini si caini. 😄

Q8ahBfe.jpeg

Editat de informer
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări