xaxa Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Un prieten are o masinuta pentru copil, modelul in care sta copilul si parintele are o telecomanda si il plimba de colo-colo. Presupun ca e un model ieftin pentru ca are roti din plastic. Nu e prea multumit de asta, zice el ca face prea mult zgomot cind se deplaseaza, drept pentru care ar vrea sa puna pe roti o banda de cauciuc. Banuiesc ca are un buget minimal, din pricina asta nu cauta solutii mai costisitoare. Are cineva idee de unde ar putea cumpara – relativ ieftin – o banda de cauciuc pe care sa o puna peste roata? Cum o pune e treaba lui. Rotile au diametru de cca 30cm, din cite zice el. Link spre comentariu
Andrei24 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 (editat) 9 minutes ago, xaxa said: Un prieten are o masinuta pentru copil, modelul in care sta copilul si parintele are o telecomanda si il plimba de colo-colo. Presupun ca e un model ieftin pentru ca are roti din plastic. Nu e prea multumit de asta, zice el ca face prea mult zgomot cind se deplaseaza, drept pentru care ar vrea sa puna pe roti o banda de cauciuc. Banuiesc ca are un buget minimal, din pricina asta nu cauta solutii mai costisitoare. Are cineva idee de unde ar putea cumpara – relativ ieftin – o banda de cauciuc pe care sa o puna peste roata? Cum o pune e treaba lui. Rotile au diametru de cca 30cm, din cite zice el. Ar putea sa taie un sector dintr-o camera de anvelopa auto si sa puna peste roata. Sunt cam scumpe noi!. Poate are noroc sa gaseasca mai vechi la prieteni, rude care au pastrat! Editat Februarie 3 de Andrei24 Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 (editat) Se poate improviza cu ceva camere de aer folosite la rotile de roaba. Se taie pe partea interioara si se aplica peste roata din plastic ca si un bandaj/manson. Editat Februarie 3 de PINTI Link spre comentariu
validae Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Cred că ideea tăierii dintr-o cameră auto e cea mai ieftină și simplă.Mai ales dacă merge la o vulcanizare și cere una recuperată și cu multe petece.Poate o ia gratis sau pe o bere... Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 Poate ca o fasie dintr-o camera de bicicleta ar fi mai potrivita pt ca este mai subtire si va fi mai usor de lipit. Oricum viteza este f mica deci si uzura va fi la fel. Ca idee, la scuterul pt copiii pe care l-au avut ai mei - tot cu roti din plastic, era o fasie de cauciuc lipita pe calea de rulaj a rotii actionate de motor. Pe celelalte nu se mai obosisera chinezii sa puna. Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 (editat) Solutiile de mai sus par asa complicate pentru jucaria unui copil... Eu la una din tricicletele acum multi ani am pus cheder autoadeziv direct pe roata de plastic, din cel plat, fara camera de aer, pui mai multe bucati una langa alta ca sa ai o latime mai mare. Tine minim cateva luni si e liniste completa. Eu il aveam pe acasa dar se gaseste si prin magazinele de bricolaj. ceva in genul asta am avut eu: https://www.folina.ro/banda-autoadeziva-din-spuma-eva-pentru-etan-area-diverselor-suprafe-e-rola-cu-la-imea-de-5cm-i-lungimea-de-195cm/folina/pd/EVAFOAM04?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAtYy9BhBcEiwANWQQL1lGGshEOZCLXG-YkV8ig81xBeHhdd-rRfe8zttPB3PE0tc6U4kDbRoCMcoQAvD_BwE vad ca sunt variante si la Dedeman: https://www.dedeman.ro/ro/banda-adeziva-anticondens-fleximob-spuma-de-cauciuc-negru-50-mm-x-3-mm-x-15-m/p/6059827 dar si pe site-urile chinezesti gen Ali, Temu.... In 5 minute cu 10lei rezolvi treaba si toata lumea e multumita Plus ca atunci cand nu il mai vrei, putin diluant nitro si il indepartezi rapid, rotile ramanand ca in starea initiala Editat Februarie 5 de djlove Link spre comentariu
Taraxacus Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Ia un furtun de cauciuc din cel pt acetilenă și îl pui pe circumferință , îl prinzi cu holzșuruburi din loc în loc. Link spre comentariu
xaxa Postat Februarie 7 Autor Partajează Postat Februarie 7 multumesc pentru idei. le-am transmis mai departe. nu am un raspuns, da din cite imi dau seama cred ca o sa abordeze ideea cu camera de bicicleta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum