nasturica Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Cumpar 2 cablaje quad 405 echipate sau nu, varianta nu are prea mare importanta. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 Varianta Q17, cu Mosfet am dacă va interesează. Link spre comentariu
nasturica Postat Februarie 1 Autor Partajează Postat Februarie 1 Acum 10 ore, hixpp02 a spus: Varianta Q17, cu Mosfet am dacă va interesează. Salut foto, pret.....multumesc Link spre comentariu
hixpp02 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 Bună seara, aici aveți pozele cu pcb: https://postimg.cc/gallery/jCr39qV Sunt 2 variante cu 2 per. finali, cel alb cu 1 per. finali Preț informativ 25 Ron/buc pentru cel alb, 35 Ron/buc pentru celălalte. Link spre comentariu
nasturica Postat Februarie 5 Autor Partajează Postat Februarie 5 Multumesc celor care au raspuns dar nu este ce caut,valabil in continuare. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 Buna. Pentru ce finali cauti? Pt TO3 am ceva. Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Cred ,cauta aceasta varianta de cablaj , Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 @nasturica Trebuie sa se potriveasca perfect într-un Quad 405 în locul cablajelor originale? @hixpp02 Din alea bordo as lua vreo doua. Discutam deseara în privat. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 13 ore, franzm a spus: @hixpp02 Din alea bordo as lua vreo doua. Discutam deseara în privat. Bună seara, aștept mesajul dvs. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum