sov Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Bună ziua, cum as putea mari semnalul la wifi de la router? Locuiesc la casa și pe afara semnalul e f slab, aproape ca nu merge. Ce varianta e mai simpla, sa leg un alt router la cel existent, sau sa cumpar un extender de semnal, ce varianta e mai eficienta? Link spre comentariu
Craciun Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Salut, Eu am cumparat un repetear de wifi si sunt foarte multumit de el, de pe emag 59 lei. BR/Daniel 1 Link spre comentariu
sov Postat Ianuarie 31 Autor Partajează Postat Ianuarie 31 Multumesc, e ala mic cu multe antene? Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Daca doresti strict doar semnal wifi mai bun, cum zicea si colegu mai sus, un repeater montat afara ar fi cel mai bun. Cea mai mare parte a semnalului se pierde prin pereti, daca pui un repeater afara cat mai aproape de router sau in zona unde ai cel mai bun semnal, fara obstacole in aer liber repeaterul o sa acopere o zona destul de mare. Trebuie doar sa verifici cu telefonul daca ai unde sa montezi repeaterul afara astfel incat totusi sa mai ai 2-3 liniute de semnal sa aiba ce sa amplifice. 2 Link spre comentariu
Craciun Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Salut, Asta e: https://www.emag.ro/amplificator-wifi-dual-band-1200mbps-5ghz-si-2-4ghz-functie-reset-negru-compatibil-cu-toate-routerele-wifizjq/pd/D8DYYCYBM/?ref=history-shopping_410594639_30203_1 BR/Daniel 1 Link spre comentariu
YO9IBC Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 (editat) Cu repeater nu va functiona foarte bine, deoarece orice repeater induce intarziere (lag) in retea si diminueaza rata de transfer. Mai bine mai pui un router afara la streasina, protejat cumva contra intemperiilor, legat ca slave prin cablu din routerul principal (sau o solutie MESH cu 2 routere identice legate tot prin cablu). Ca idee, pret bun: https://www.emag.ro/router-wireless-d-link-gigabit-mesh-dual-band-2-pack-mu-mimo-parental-control-covr-1102/pd/DBVFXYMBM/ Editat Ianuarie 31 de YO9IBC 1 Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 (editat) 1 hour ago, YO9IBC said: Cu repeater nu va functiona foarte bine, deoarece orice repeater induce intarziere (lag) in retea si diminueaza rata de transfer. Daca reteau wifi nu are multi utilizatori, este ok cu un repeater. Editat Ianuarie 31 de mihaiaurul 1 Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 8 Partajează Postat Februarie 8 Asta cu marirea semnalului wifi imi aduce aminte de cineva care ma intreba de ce i se blocheaza internetul la o terasa unde mai avea si ceva camere hotel plus niste magazine, nu intelegea de ce merge prost internetu ca el are viteza mare de 1000 mega biti pe secunda. I-am spus ca routeru sau routerele de le avea nu sunt facute sa poata tine zeci de conexiuni deodata. Alea sunt facute pentru o casa normala cu 3-4-5 conexiuni. I-am spus sa scoata bani mai multi sa cumpere alte scule mai scumpe dedicate pentru trafic mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum