Vizitator gigimarga Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Stie cineva unde as putea gasi in Bucuresti un transformator audio cu impedanta 1500 in primar si 500 in secundar, sau, mai sigur, echivalent cu 42TM011 sau 42TM022 de aici: http://www.mouser.com/catalog/specsheets/XC-600134.pdf Multumesc mult! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 deci nu tre sa fie raport 1:1 .adica cum scrie in numel topicului 1500 la 1500 . este vorba despre transformatorul de iesire AF ????, si este folosit si in radio receptorul DUO RS--- ??? . am distrus cateva buc. dar parca mai am unu pe o placa . Link spre comentariu
Vizitator gigimarga Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 deci nu tre sa fie raport 1:1 .adica cum scrie in numel topicului 1500 la 1500 . este vorba despre transformatorul de iesire AF ????, si este folosit si in radio receptorul DUO RS--- ??? . am distrus cateva buc. dar parca mai am unu pe o placa .scuze...am gresit eu titlul topicului...raportul este de 3:1...eu vreau sa il folosesc intr-un efect de chitara...un octaver: http://www.generalguitargadgets.com/diagrams/toctsc.gifmultumesc mult! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 se pare ca transformatorul care il am eu nu are 1K5 in primar si nici 500ohmi in sec. :smt009 dar promit sa te anunt daca gasesc ceva printre vechiturile mele Link spre comentariu
Vizitator gigimarga Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 se pare ca transformatorul care il am eu nu are 1K5 in primar si nici 500ohmi in sec. :smt009 dar promit sa te anunt daca gasesc ceva printre vechiturile meleok...multumesc mult oricum! Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Primar 120ohmi si secundar 50ohmi rezistenta pentru impedanta de 1,5k / 0,5.Cred ca trafo driver este mai apropiat de valorile astea decat cel de iesire.Asta pentru un amplificator audio in contratimp cu tranzistori cum se foloseau la receptoarele portabile AM sau AM-FM. Link spre comentariu
Vizitator gigimarga Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Primar 120ohmi si secundar 50ohmi rezistenta pentru impedanta de 1,5k / 0,5.Cred ca trafo driver este mai apropiat de valorile astea decat cel de iesire.Asta pentru un amplificator audio in contratimp cu tranzistori cum se foloseau la receptoarele portabile AM sau AM-FM.nu il folosesc pentru asa ceva...ci in schema de octa-fuzz de mai sus...nu ma pricep mai mult de atat :rolleyes: Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Nu trebuie sa folosesti transformatorul pentru radio, de acolo se recupereaza :smt003 Daca gasesti un aparat de radio de buzunar care sa aiba etajul audio realizat cu tranzistoare si 2 transformatoare, unul driver si celalalt final, se pot recupera trafo de acolo.Daca masori cu ohmetrul rezistenta primarului si cea a secundarului, trebuie sa-ti dea valorile pe care le-am postat, 1500 si 500ohmi este impedanta transformatorului. Link spre comentariu
Vizitator gigimarga Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Nu trebuie sa folosesti transformatorul pentru radio, de acolo se recupereaza :smt003 Daca gasesti un aparat de radio de buzunar care sa aiba etajul audio realizat cu tranzistoare si 2 transformatoare, unul driver si celalalt final, se pot recupera trafo de acolo.Daca masori cu ohmetrul rezistenta primarului si cea a secundarului, trebuie sa-ti dea valorile pe care le-am postat, 1500 si 500ohmi este impedanta transformatorului.aha...m-am lamurit acum...multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum