Florinel TV Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă T76 Software: Xgpro_T76 V12.79 http://www.xgecu.com/EN/download.html?refreshed=1738239039412 Link spre comentariu
victor_cj Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă IC Total: 32330. Link spre comentariu
ady2006 Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Versus 37756 T56. Mai au de lucrat la soft. M-a batut gandul sa upgradez T56 mai ales cand a fost promotia de lansare. Deja au urcat preturile si nu mai e asa tentant. Link spre comentariu
Tavi Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Cat a fost si cat e acum ? Mie mi s-a parut ieftin la 900 lei cu adaptoare nand si emcc Link spre comentariu
victor_cj Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă Lista de dispozitive suportate va crește treptat datorită utilizatorilor noi care vor folosi funcția ADD NEW IC(+ADD). Link spre comentariu
ady2006 Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă Chiar la lansare pretul a fost 100 euro. Pomana curata. Bineinteles ca va creste lista de dispozitive. Dar de ce asi cumpara un programator care are o lista mai mica decat versiunile anterioare ? Lasa sa creasca la ei si mai vedem in timp ce si cum. Link spre comentariu
djvas Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă Acum 5 ore, victor_cj a spus: IC Total: 32330. Vrajeala de marketing ! Lista reala e de considerabil mai mica, probabil cateva mii. De ce tre sa ai de n ori acelasi IC ? Pana la urma ii pasai cuiva de chip ID? Cel putin mie unu NU. Link spre comentariu
Tavi Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Oricum sunt multe cateva mii , noua ca depanatori tv ne trebuie doar cateva Link spre comentariu
djvas Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Ma gandeam si eu sa schimb TL866 da m-am uitat prin lista de la astea noi... si nu-mi ofera nimic in plus. Daca tot au schimbat considerabil schema, ar fi fost senzatie ca I/O sa fie mai spre 5V, ca degeaba te lauzi ca poti testa TTL-uri si alte vechituri cand de fapt le testezi la maxim 3.6V. Pentru majoritatea e OK dar sunt si exceptii. Am patit personal cu CDB-urile romanesti ! Nu cred ca era greu sa puna niste level shifter-re intre FPGA si soclu. Link spre comentariu
Tavi Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă E vorba doar de viteza , eu ptr asta l-am comandat , sa testez cat de rapid este , la eMMC ma refer Plus ca am prins perioada cu reducere cand il vindea doar xGecu oficial , acum a aparut pe la multi care au luat mai ieftin cu reducere si vand mai scump Nu cred ca e alta diferenta semnificativa fata de T56 in rest Doar adaptoarele care sunt mai putine si configurabile ptr uzuale In rest e marketing cum e si normal , dar oricum pretul e ok , 900 cu adaptoare e mai mult decat ok Se recupereaza banii in primele saptamani ptr cine il foloseste Link spre comentariu
victor_cj Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 3 ore, djvas a spus: De ce tre sa ai de n ori acelasi IC ? Datorită faptului că este disponibil în mai multe tipuri de capsule, iar modul de accesare poate fi în soclu ZIF sau conexiune ISP. Link spre comentariu
djvas Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Nu la asta ma refeream. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum