Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator T76

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

3

• Tavi

3

• victor_cj

3

• ady2006

2

Top autori în acest subiect

Versus 37756 T56. Mai au de lucrat la soft. M-a batut gandul sa upgradez T56 mai ales cand a fost promotia de lansare. Deja au urcat preturile si nu mai e asa tentant.

Link spre comentariu

Chiar la lansare pretul a fost 100 euro. Pomana curata.

Bineinteles ca va creste lista de dispozitive. Dar de ce asi cumpara un programator care are o lista mai mica decat versiunile anterioare ? Lasa sa creasca la ei si mai vedem in timp ce si cum.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, victor_cj a spus:

IC Total: 32330.

Vrajeala de marketing ! Lista reala e de considerabil mai mica, probabil cateva mii. De ce tre sa ai de n ori acelasi IC ? Pana la urma ii pasai cuiva de chip ID?  Cel putin mie unu NU.

Link spre comentariu

Ma gandeam si eu sa schimb TL866 da m-am uitat prin lista de la astea noi... si nu-mi ofera nimic in plus. 

Daca tot au schimbat considerabil schema, ar fi fost senzatie ca I/O sa fie mai spre 5V, ca degeaba te lauzi ca poti testa TTL-uri si alte vechituri cand de fapt le testezi la maxim 3.6V. Pentru majoritatea e OK dar sunt si exceptii. Am patit personal cu CDB-urile romanesti !  Nu cred ca era greu sa puna niste level shifter-re intre FPGA si soclu.

Link spre comentariu

E vorba doar de viteza , eu ptr asta l-am comandat , sa testez cat de rapid este , la eMMC ma refer

Plus ca am prins perioada cu reducere cand il vindea doar xGecu oficial , acum a aparut pe la multi care au luat mai ieftin cu reducere si vand mai scump

Nu cred ca e alta diferenta semnificativa fata de T56 in rest

Doar adaptoarele care sunt mai putine si configurabile ptr uzuale

In rest e marketing cum e si normal , dar oricum pretul e ok , 900 cu adaptoare e mai mult decat ok

Se recupereaza banii in primele saptamani ptr cine il foloseste

Link spre comentariu
Acum 3 ore, djvas a spus:

De ce tre sa ai de n ori acelasi IC ? 

Datorită faptului că este disponibil în mai multe tipuri de capsule, iar modul de accesare poate fi în soclu ZIF sau conexiune ISP.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări