Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magneti neodim,traf-uri de microunde ...si energie free.

gigione01

Postări Recomandate

Cu cât escrocheria are manoperă mai multă, cu atât devine mai credibilă.Iar cu E-Bay care nu permite vânzarea de escrocherii...m-ai dat gata.

Dacă prostiile astea chiar ar funcționa, ar fi și forumul plin de ele.Nu te-ai gândit la asta? 

Link spre comentariu
Acum 15 ore, gigione01 a spus:

Pentru cei cu carte ,nu culegatorii de zvonuri,o intrebare>

E posibil sa functioneze si sa si produca energie in exces??

M-as risca sa pierd niste timp cu un astfel de experiment...Rotorul generatorului nu il am ...dar se poate rezolva cu ajutorul unui prelucrator prin aschiere pasionat!

Rog comentacii de servici,cei cu uluba-n gard pe langa subiect,sa treaca peste si sa nu-si streseze neuronul cu acest subiect!

Multumesc!

LE.Sa apreciem sculele autorului si meticulozitatea!

Merge ,merge, montajul.. apuca-te de el!

Tesla a obtinut energie gratis din aer....dar e tinuta la secret sa nu moara petrolierii de foame!

🤣😂

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Alic a spus:

Nu are cum sa facă un video cu AI.

ei  n-are cum , sinteti  matale  ramas  in  urma  cu  update-urile  de  ultima  ora ...

ia  tastati  KELLY  BOESCH  pe  Youtube  sau  pe  TikTok  si  urmariti  cu  atentie  cam  ce  video -uri supra-realiste  meseriase  de  tipul  Dali Art  scoate  gagica  asta folosind  AI -ul  ... 

LE... iar genialul  Tesla  a  obtinut  free  energy  nu  din  aer , ci  din  eter ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

@gigione01, eu  zic sa faci aparatul ala.  Fa-l sa functioneze, chiar in unic exemplar, nu e nevoie de mai mult. Daca reusesti, tot neamul tau va fi lipsit de griji, multe generatii de acum inainte, iar tu vei deveni la fel de cunoscut ca presedintele SUA.  Asta deoarece vei lua premiul Nobel pt fizica (fiindca ai gasit o metoda sa eludezi legile fizicii) si alt premiu Nobel pt pace (fiindca le dai energie gratis saracilor). Primesti o gramada de bani, cate un milion de dolari pt fiecare premiu, dar cel mai fain e ca vei fi invitat contra-cost, pe la toate universitatile, pentru diverse conferinte. Si poti sa vinzi patentul instalatiei, dar banii astia nu mai conteaza, sunt maruntis...

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Alic a spus:

Nu am facebook.

Grea suferinta cu lipsa de Facebook...

Pana acum cateva luni, nu am avut nici eu.

Dar Dumnezeu a tinut cu mine si am gasit o promotie la un chiosc de huse dalea' giesem. (da' celulare)

Avand pe stoc mai multe huse de Ifon' 8, au facut o promotie sa lichideze stocul: cumperi o husa si primesti aifon 8 gratis.

Asta din cauza ca a aparut aifonu' 16 si fiecare model nou, ieftineste modelele precedente. (asa ca: aifonu 8 este gratis acum)  :)

Telefonul este color, are feisbuc si tictoc. (e belea)

OnTopic: Chestia aia cu lumini albastre si prelungitor, este chiar misto. Vezi pe intuneric unde ai prelungitorul... (pot ajuta cu niste idei sa opresti motorul cand vrei sa mai economisesti energie) :) :) 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, ElectroDobrogea a spus:

Telefonul este color, are feisbuc si tictoc. (e belea)

A naibii nenorociți, mie mi-au dat unu' alb negru, au zis că nu mai au color. 

Link spre comentariu
Acum 28 minute, ionut120v a spus:

Poate AI ul o gasi o modalitate sa genereze enegie free sa se alinteza ca  din stiinta mea e energofag.

Legenda AI spune: inca de cand era AI-u' in teste si tot codul avea 127K, ruland pe "un" dual procesor 486DX, au fost puse primele 2 intrebari:

1: Este decedat Ceausescu?

2: Putem trage pe stremeleag principiile termodinamicii?

Rezultatele fiind ceva gen' Nu stiu sefule, au presupus ca AI nu poate functiona pe procesoare Intel...

Asa ca: au inventat Nvidia. :)

Link spre comentariu

Vad pe aici DOAR raspunsuri pe care nu le doream ,asa cum e specificat in primul post.

Ceva mai "elevat" nu pot primi?

Numai raspunsuri cu gandire de "metis"- lampar cu tranzistorist cu germaniu??

Niciun raspuns CONCRET,la subiect,cu niste argumente ...chiar de lampar..

Ca de obicei pe acest site:

-"labareala" pe langa subiect,raspunsuri pe alta octava!!!

Strainii vor sa ajunga pe Marte,si romanul circopitec,umbla capra la Prislop,mirosindu-si basinile unul altuia cate 2km,sau ies ca dobitocii pe camp impreuna cu Mache turnatorul,sa faca vraji pentru a aduce ploaia!

Se poate inchide subiectul!

Multumesc de gazduire!

Editat de gigione01
Link spre comentariu

Ne scuzati ca nu putem fi exact pe subiect cu textul.

Va rog, cautati pe Google: Principiile termodinamicii.

Daca veti deduce ceva de acolo, sunteti mai documentat pe subiect.

Pentru ca subiectul dumneavoastra este imposibil de realizat practic, nu pot sa va dau un sfat bun ori rau atata timp cat nu exista dar este clar specificat ca nu se poate.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, gigione01 a spus:

Niciun raspuns CONCRET,la subiect,cu niste argumente ...

Ne insulți cu chestiuni de astea. 

Ce argumente vrei?  Scrie în manualul de fizică. 

Dacă vrei mai mult,  întreabă-l pe ăla care l-a făcut. 

Partea amuzantă e că tot tu te superi. 

Prostii de astea avem în cap când eram copil. Să alimentam un motor care învârte un alt motor care dă curent...

Nu ne-a dus capul la magneți.  Eram mai proști .🤪

Și mai aveam tot felul de tâmpenii în gând,  până cand am ajuns la capitolele alea din manualul de fizică. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări