Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magneti neodinium,traf-uri de microunde ...si energie free.

gigione01

Postări Recomandate

Pentru cei cu carte ,nu culegatorii de zvonuri,o intrebare>

E posibil sa functioneze si sa si produca energie in exces??

M-as risca sa pierd niste timp cu un astfel de experiment...Rotorul generatorului nu il am ...dar se poate rezolva cu ajutorul unui prelucrator prin aschiere pasionat!

Rog comentacii de servici,cei cu uluba-n gard pe langa subiect,sa treaca peste si sa nu-si streseze neuronul cu acest subiect!

Multumesc!

LE.Sa apreciem sculele autorului si meticulozitatea!

Editat de gigione01
Link spre comentariu

parerea mea ce nu am multa scoala,nu ai cum sa generezi energie,fara a consuma energie

deci nu cred sa fie ceva permanent,poate ceva discuri cu magneti cu contra greutati reductoare,sa poata misca acel ,,motor,, sa produca energie electrica,pentru ceva minute ,secunde,dar ajutat la inceput

acum asteptam expertii,nu neaparat cei cu carte multa

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Credeam că ai înțeles până acum că scopul acestor prezentări de ,,invenții minune,, e doar acela de a acumula multe vizualizări și astfel bani din reclame.Altfel, legile termodinamicii nu au fost încă modificate în universul nostru.Motoarele încă lucrează cu pierderi, nu scot mai mult decât introduci....

Link spre comentariu

Nici eu nu am multă carte și nici școală, dar știu sigur că pierderile prin căldură și prin frecare, încă nu au fost contrazise, nici de legile fizicii și nici de legile altei științe. Părerea mea este că nu va funcționa.

Link spre comentariu
2 hours ago, gigione01 said:

E posibil sa functioneze si sa si produca energie in exces

Pentru mine, deoarece realizarea se bazează pe un traf de la un cuptor cu microunde, este un FAKE.
Dar în zilele noastre, mai ales in acestă perioadă, orice minciună bine explicată are adepți.
Dacă este invocat și Dumnezeu ...

Link spre comentariu
Acum 42 minute, mihaiaurul a spus:

Se bazeaza pe cate o bobina de la 4 traf-uri + alte componente.

Si daca bobinele erau facute/construite de la zero, ....ca sa nu fie de la un traf cu microunde, vi se mai parea FAKE??🤪🤪

Editat de gigione01
Link spre comentariu

Man, funcționează, nu te lua dupe ăștia. 

Pune mana la treabă și dai energie moca la tot neamul.

Eu îmi încarc telefonul cu un hamster,  dar a început să ceară mâncare și cred că-i dau verde. 

Halește mai mult decât produce,  ceva nu e în regulă. 

Link spre comentariu

@validae

Isi avea rostul confectionarea de rotor,taierea de trafuri,sudura,consumul de materiale si energie...si toata prezentarea pentru a castiga vizualizari?

In zilele noastre,cu AI,putea realiza o orgie hard-core cu Ivanca Trump sau alta si avea vizualizari fara consum de materiale si energie.

Pentru acei " Toma necredinciosul",

cautati peEbay sau Aliexpress si gasiti de vanzare modele de genul ,au o fulie in plus pentru inertie...

Parerea mea , cel putin Ebay nu ar tolera excroci pe site..

Adica sunt muuuuult peste piscaricele olx sau oHazii...

Screenshot_20250130_000359_Chrome.thumb.jpg.9d9a82f5f39e7348f0d6856b68967bd3.jpg

Screenshot_20250130_000428_AliExpress.thumb.jpg.59b8527169e647214dcd4a3f15aae847.jpg

Editat de gigione01
Link spre comentariu
Acum 3 ore, gigione01 a spus:

cel putin Ebay nu ar tolera excroci pe site..

Nuuu, deloc. 

Știi ce bătaie le dă?  Ca la hoții de cai!

Acum 4 ore, gigione01 a spus:

Isi avea rostul confectionarea de rotor,taierea de trafuri,sudura,consumul de materiale si energie...si toata prezentarea pentru a castiga vizualizari?

Altfel la ce te mai uitai?  E pe bani,  n-a muncit degeaba. 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Alic a spus:

Nuuu, deloc. 

Știi ce bătaie le dă?  Ca la hoții de cai!

Altfel la ce te mai uitai?  E pe bani,  n-a muncit degeaba. 

Pai asta spuneam,facea cu AI un video cu ORICE altceva la care sa ma uit si nu avea consum de materiale si timp,deci profit maximizat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări