gigione01 Postat 21 ore în urmă Partajează Postat 21 ore în urmă (editat) Pentru cei cu carte ,nu culegatorii de zvonuri,o intrebare> E posibil sa functioneze si sa si produca energie in exces?? M-as risca sa pierd niste timp cu un astfel de experiment...Rotorul generatorului nu il am ...dar se poate rezolva cu ajutorul unui prelucrator prin aschiere pasionat! Rog comentacii de servici,cei cu uluba-n gard pe langa subiect,sa treaca peste si sa nu-si streseze neuronul cu acest subiect! Multumesc! LE.Sa apreciem sculele autorului si meticulozitatea! Editat 21 ore în urmă de gigione01 Link spre comentariu
iuliantv Postat 21 ore în urmă Partajează Postat 21 ore în urmă (editat) parerea mea ce nu am multa scoala,nu ai cum sa generezi energie,fara a consuma energie deci nu cred sa fie ceva permanent,poate ceva discuri cu magneti cu contra greutati reductoare,sa poata misca acel ,,motor,, sa produca energie electrica,pentru ceva minute ,secunde,dar ajutat la inceput acum asteptam expertii,nu neaparat cei cu carte multa Editat 19 ore în urmă de iuliantv Link spre comentariu
Alic Postat 20 ore în urmă Partajează Postat 20 ore în urmă Nici eu n-am carte și mă abțin. Nu din lipsa cărții mă abțin... Link spre comentariu
Alic Postat 20 ore în urmă Partajează Postat 20 ore în urmă Pune-l și pe ăsta la colecția de pierdut timpul. Mai sunt câteva sute.... Link spre comentariu
validae Postat 20 ore în urmă Partajează Postat 20 ore în urmă Credeam că ai înțeles până acum că scopul acestor prezentări de ,,invenții minune,, e doar acela de a acumula multe vizualizări și astfel bani din reclame.Altfel, legile termodinamicii nu au fost încă modificate în universul nostru.Motoarele încă lucrează cu pierderi, nu scot mai mult decât introduci.... Link spre comentariu
xubi Postat 19 ore în urmă Partajează Postat 19 ore în urmă Nu ai cum, nu respectă legea conservării energiei. Link spre comentariu
deneinvins Postat 19 ore în urmă Partajează Postat 19 ore în urmă Nici eu nu am multă carte și nici școală, dar știu sigur că pierderile prin căldură și prin frecare, încă nu au fost contrazise, nici de legile fizicii și nici de legile altei științe. Părerea mea este că nu va funcționa. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 19 ore în urmă Partajează Postat 19 ore în urmă 2 hours ago, gigione01 said: E posibil sa functioneze si sa si produca energie in exces Pentru mine, deoarece realizarea se bazează pe un traf de la un cuptor cu microunde, este un FAKE. Dar în zilele noastre, mai ales in acestă perioadă, orice minciună bine explicată are adepți. Dacă este invocat și Dumnezeu ... Link spre comentariu
gigione01 Postat 18 ore în urmă Autor Partajează Postat 18 ore în urmă (editat) Acum 42 minute, mihaiaurul a spus: Se bazeaza pe cate o bobina de la 4 traf-uri + alte componente. Si daca bobinele erau facute/construite de la zero, ....ca sa nu fie de la un traf cu microunde, vi se mai parea FAKE?? Editat 18 ore în urmă de gigione01 Link spre comentariu
Alic Postat 18 ore în urmă Partajează Postat 18 ore în urmă Man, funcționează, nu te lua dupe ăștia. Pune mana la treabă și dai energie moca la tot neamul. Eu îmi încarc telefonul cu un hamster, dar a început să ceară mâncare și cred că-i dau verde. Halește mai mult decât produce, ceva nu e în regulă. 3 Link spre comentariu
cmariuss Postat 16 ore în urmă Partajează Postat 16 ore în urmă Același "inventator" cu o alta idee stralucită. Link spre comentariu
gigione01 Postat 16 ore în urmă Autor Partajează Postat 16 ore în urmă (editat) @validae Isi avea rostul confectionarea de rotor,taierea de trafuri,sudura,consumul de materiale si energie...si toata prezentarea pentru a castiga vizualizari? In zilele noastre,cu AI,putea realiza o orgie hard-core cu Ivanca Trump sau alta si avea vizualizari fara consum de materiale si energie. Pentru acei " Toma necredinciosul", cautati peEbay sau Aliexpress si gasiti de vanzare modele de genul ,au o fulie in plus pentru inertie... Parerea mea , cel putin Ebay nu ar tolera excroci pe site.. Adica sunt muuuuult peste piscaricele olx sau oHazii... Editat 16 ore în urmă de gigione01 Link spre comentariu
sonic11 Postat 16 ore în urmă Partajează Postat 16 ore în urmă Pfff..... inca mai credeti vrajeli din astea.....e grav atunci. 3 Link spre comentariu
Alic Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Acum 3 ore, gigione01 a spus: cel putin Ebay nu ar tolera excroci pe site.. Nuuu, deloc. Știi ce bătaie le dă? Ca la hoții de cai! Acum 4 ore, gigione01 a spus: Isi avea rostul confectionarea de rotor,taierea de trafuri,sudura,consumul de materiale si energie...si toata prezentarea pentru a castiga vizualizari? Altfel la ce te mai uitai? E pe bani, n-a muncit degeaba. 1 Link spre comentariu
gigione01 Postat 7 ore în urmă Autor Partajează Postat 7 ore în urmă Acum 5 ore, Alic a spus: Nuuu, deloc. Știi ce bătaie le dă? Ca la hoții de cai! Altfel la ce te mai uitai? E pe bani, n-a muncit degeaba. Pai asta spuneam,facea cu AI un video cu ORICE altceva la care sa ma uit si nu avea consum de materiale si timp,deci profit maximizat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum