Alic Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 31 minute, gigione01 a spus: Poate n-ai scoala cata vacanta au unii pe aici. Se vede ca ai mai multa vacanta decat scoala. Cat despre bunul simt... Pauza!!! Macar ai judecata, sau le iei pe nemestecate? Pare ca nu. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 43 minutes ago, gigione01 said: Cand esti calm si n-ai insuflat eroismul haitei de postaci,citeste primul post Da, l-am citit de la prima accesare a topicului, si acolo ai pus intrebarea asta: On 1/29/2025 at 7:05 PM, gigione01 said: E posibil sa functioneze si sa si produca energie in exces?? Orice elev de clasa a 8-a o sa-ti spuna acelasi lucru pe care l-am tot repetat eu aici in postarile mele, nu exista energie din neant, nu exista energie in surplus, indiferent cat de multi magneti folosesti si in ce fel. On 1/29/2025 at 7:05 PM, gigione01 said: LE.Sa apreciem sculele autorului si meticulozitatea! Asa o fi, dar n-am 1 ora si 40 de minute sa urmaresc delirul unui escroc! E plin Youtube de ei, si au o imaginatie care ar putea servi unor cauze mai utile. 43 minutes ago, gigione01 said: Despre votantii lui CG,numai de bine,parerea mea e ca problema e la ceilalti care ,ca si in cazul de fata n-au discernamant sustinand ca rusii sunt de fapt liberali,luptatorii din Legiunea Franceza sunt legionari Aici ar fi utila o traducere in limba Romana. Dar facand abstractie de incoerenta ta, nici mie nu-mi sunt deloc dragi cei din PSD ( si de cand cu alianta cu ei, nici PNL-ul nu-mi mai pica deloc cu tronc ), dar anul trecut daca Ciolacu ar fi mers in turul doi in locul Elenei Lasconi, atunci l-as fi votat pe Ciolacu cu ambele maini, si as fi facut pe dracu in patru sa conving pe cat mai multi sa faca la fel. De ce? Pai doar pentru ca detest si eu la fel ca multi altii ( majoritatea poate ) actuala putere, asta nu inseamna ca as vota cu un sociopat schizofrenic! Omul ala e iremediabil de dus cu sorcova, n-are ce sa caute la Cotroceni ci la o sectie de psihiatrie. 43 minutes ago, gigione01 said: Probabil o sa fiu banat o perioada N-am sa te dezamagesc: Subiect inchis! Link spre comentariu
Postări Recomandate