Alic Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă O jumatate de tripla am eu. O donez cu drag, 1 Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă (editat) Avem materiale si cunosinte... Doar ca nu suntem uniti. Merg maine si ciordesc doua prize ca sa fie prelungitorul cu numarul corespunzator de gauri... Sa nu se spuna ca nu ma implic in proiect. LaterEdit: Fur' si o veioza sa fie lumina la prelungitor. Editat 3 ore în urmă de ElectroDobrogea Link spre comentariu
maxente Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Alta victima a acestui curent fri enargi Intrebare de habarnist: de ce aceste dispozitive minune exista numai pe youtube si nici unde in alta parte, magazine, piete etc. ??? Imi place ca si asta din film a nimerit sa genereze curent fix pe 50hz cum e la priza, ceva de vis ! Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Pentru ca este un meseriash... Indiferent de cuplare/decuplare sarcina, tensiunea si frecventa sunt stabile. Le are omu'... Vreau si eu sa fac un dispozitiv dasta'... Dar doar din materiale furate... Daca incep sa cumpar, ar presupune ca am energie pe bani. (din care oricum am in mod conventional) Astfel: trebuie si materialele sa fie furate ca sa existe energie gratis. (are logica mea ceva probleme?) Link spre comentariu
Alic Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 16 minute, maxente a spus: pe 50hz 52 avea. Se vede și la minutul 34 pe videoclip. Priviți cu atentie! Eu am dat comandă de magneți pe aliexpres. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum