Marele Savant Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă Acum 36 minute, gigione01 a spus: Strainii vor sa ajunga pe Marte,si romanul circopitec,umbla capra la Prislop,mirosindu-si basinile unul altuia cate 2km,sau ies ca dobitocii pe camp impreuna cu Mache turnatorul,sa faca vraji pentru a aduce ploaia! Se poate inchide subiectul! Multumesc de gazduire! Maestre draga, iti scapa o chestie: anume ca si strainii aia care vor sa se duca pe marte, vor sa o faca conform legilor cunoscute ale fizicii! nu se iau dupa filmulete puse de tot felul de analfabeti, la care sa priveasca extaziati toti corijentii! dupa care ne miram de rezultatele la BAC sau chiar la Capacitate! 3 Link spre comentariu
sonic11 Postat 7 ore în urmă Partajează Postat 7 ore în urmă Protagonistu nu e prost....echiar deștept, face bani pe cârca...... 1 Link spre comentariu
Ovidanie Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Așa deci...e șmecher! Zici că incerca să mă tragă de limbă, despre cum se face un perpetuum mobile, dorea să mă determine să "dau din casă"? 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Acum 2 ore, Alic a spus: Și mai aveam tot felul de tâmpenii în gând, până cand am ajuns la capitolele alea din manualul de fizică. Cine naiba te-a pus? Daca te opreai cu cartea la timp, acu inca visai tampenii. Asa, dormi linistit, nu visezi nimic. Link spre comentariu
Alic Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Pai da, deschideam topice cu intrebari absurde la care sa pretind raspunsuri avizate. 1 Link spre comentariu
sonic11 Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Acum 13 minute, Ovidanie a spus: Așa deci...e șmecher! Zici că incerca să mă tragă de limbă, despre cum se face un perpetuum mobile, dorea să mă determine să "dau din casă"? ma refer la cel din videoclip Aduna gura casca si strânge urmăritori, apoi din reclame face bani pe urma acelor urmăritori, deci a meritat un pic de investiție în agregatul minune...."generatorul supraunitar" si acum ma unfla rasu. Traiasca România pitoreasca! 1 Link spre comentariu
Alic Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Gushteri amatori se pare ca sunt destui. 1 Link spre comentariu
validae Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Un singur fraier dacă e dispus să-i cumpere prostia aia și tot s-a scos, pe lângă ce ia din reclame.... E o vorbă cu mama proștilor, mereu gravidă... Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă (editat) Exista si raspunsuri... Este plin iutubu" de indieni cu gumari in picioare ori desculti, care arata si explica cum se face. Dar noi suntem inapoiati si inca nu putem asimila ori traduce ce ne explica si arata aia"... De "aia" trebuie sa tot incercam' diverse variante... Daca nea' Rontgen a descoperit razele alea de nu se vede si are nume suspect, o nimereste si de la "noi" unul cu manevra asta de energie moca, pana la urma. Ce am observat in comun la "indieni" si ai nostrii: deficientele... Editat 5 ore în urmă de ElectroDobrogea 1 Link spre comentariu
Ovidanie Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Acum 8 minute, Alic a spus: Pai o fi de vanzare? Dacă tot ai întrbat, pot oferi contra-cost tot know-how-ul necesar, trebuie doar determinare din partea celui ce aplică. Link spre comentariu
Alic Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Intrebam pentru un prieten... Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Si plateste omul la fondul clasei, 3-5 ani pana intelege "cum e treaba". (oricum: scolarizarea costa) Atunci' nu va mai pune intrebari, va da raspunsuri... Daca nu renunta la scoala ca si cazul anterior cand invatamantul era gratuit in primele clase. Editat 4 ore în urmă de ElectroDobrogea Link spre comentariu
asterix196803 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Un vechi proverb spune; ,,Un prost arunca o piatra si zece destepti nu pot sa o scoata." (Generalizat, ar insemna ca un gest simplu facut de o minte lipsita de complicatii, da bataie de cap celor ce cauta cu tot dinadinsul sa complice lucrurile.Proverbul nu-i in favoarea celor doar destepti:dovedeste ca nu sunt si intelepti pentru a putea intelege naturaletea gesturilor simple.) https://www.tpu.ro/stiinta-si-filosofie/un-prost-arunca-o-piatra-intr-o-balta-si-nu-au-putut-sa-o-scoata-o-mie-de-destepti-ce-vrea-sa-insemne-asta/ Editat 4 ore în urmă de asterix196803 Link spre comentariu
mac01 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Bree, eu m-as apuca si maine de proiect. Prieten cu strung am, motor am, am deja doua trafuri si doua cuptoare cu microunde bune. Stric si cuptoarele bune, da-le naibii...ma scot eu, cand ma debransez de la Enel si am energie gratis. Problema mare de care ma lovesc e tripla aia nenorocita si firele de legatura...astea doua ma tin pe loc...sunt foarte greu de procurat...aproape imposibil. Daca as face rost de astea, as da si motorul afara de la masina...o fac si pe aia eco, electrica! Editat 4 ore în urmă de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum