CIOBOTARU Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Am doi acumulatori cu gel pentru panouri fotovoltaice,unul de12V/ 100 A si unul de 12V/200A legati in serie .Mai am un Invertor solar hibrid Hybrid Off-Grid, Qoltec, 3KVA, 2.4kW, 80A, MPPT, Sinus ,tensiune din baterii necesara 24 V. De asemenea mai am doua Panou fotovoltaic 600W, Aiko, AIKO-A600-MAH72Mw, N-Type, Monocristalin.Cate panouri mi-ar mai trebui pentru 1,5 KW? Link spre comentariu
radasous Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 7 ore, CIOBOTARU a spus: Am doi acumulatori cu gel pentru panouri fotovoltaice,unul de12V/ 100 A si unul de 12V/200A legati in serie .Mai am un Invertor solar hibrid Hybrid Off-Grid, Qoltec, 3KVA, 2.4kW, 80A, MPPT, Sinus ,tensiune din baterii necesara 24 V. De asemenea mai am doua Panou fotovoltaic 600W, Aiko, AIKO-A600-MAH72Mw, N-Type, Monocristalin.Cate panouri mi-ar mai trebui pentru 1,5 KW? Mai aveti nevoie de 0,5 panouri de 600W Link spre comentariu
CIOBOTARU Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 7 ore, radasous a spus: Mai aveti nevoie de 0,5 panouri de 600W Multumesc,o iau ca pe o gluma. Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) Mai aveti nevoie de inca doua panouri ca acelea mentionate. Editat Ianuarie 30 de Alic Link spre comentariu
CIOBOTARU Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 26 minute, Alic a spus: Mai aveti nevoie de inca doua panouri ca acelea mentionate. Va multumesc. Chiar acum, CIOBOTARU a spus: Va multumesc. Si va mai deranjez cu o intrebare:Panourile le leg toate in paralel sau cum?Intrebarea mea e,am nevoie de cati volti la intrare si ce Amperaj? Am o varsta mai inaintata,dar toata viata am fost un ,,neastamparat,, Doresc sa invat. Link spre comentariu
radasous Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) 1 oră în urmă, CIOBOTARU a spus: Multumesc,o iau ca pe o gluma. Este gluma, desigur. Vedeti ce faceti cu cei doi acumulatoiri, nu este foarte eficient sa inseriati doi acumulatori atat de diferiti. Panourile (4 sau 5 bucati identice AIKO-A600-MAH72Mw) le inseriati si va incadrati in parametrii invertorului: Maximum PV array open circuit power 3000W Maximum charging current 80A MPPT operating voltage range 120 ~ 450VDC Maximum PV array open circuit voltage 450 VDC Editat Ianuarie 30 de radasous Link spre comentariu
CIOBOTARU Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 9 minute, radasous a spus: Este gluma, desigur. Vedeti ce faceti cu cei doi acumulatoiri, nu este foarte eficient sa inseriati doi acumulatori atat de diferiti. Panourile (4 sau 5 bucati identice AIKO-A600-MAH72Mw) le inseriati si va incadrati in parametrii invertorului: Maximum PV array open circuit power 3000W Maximum charging current 80A MPPT operating voltage range 120 ~ 450VDC Maximum PV array open circuit voltage 450 VDC Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum