TiL Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 (editat) Vand urmatoarele, poze pot trimite pe Whatsapp - 0721.275.147 Pret pentru toate cele de mai jos - 700 lei. Locuiesc la 50 km de Bucuresti (zona Fierbinti-Snagov). Joi am drum in oras si le pot aduce. 1. Boxe Tehnoton cu cate doua difuzoare. Model asemanator cu cele din link-ul/poza de mai jos, dar dimensiuni mai mari - 45cm inaltime. https://www.olx.ro/d/oferta/electronica-tehnoton-boxe-vintage-de-legenda-colectie-muzica-IDiJCUA.html Stare bunicica - 250 lei si cadou: 1.1. Boxe mici Tehnoton care veneau cu amplitunerul Bucur 1, model mai simplut si oricum in stare ... deplorabila (una e rupta) pentru ca au stat o vreme si in ploaie. Acelasi model cu: https://www.olx.ro/d/oferta/radio-bucur-1-boxe-tehnoton-romanesti-lemn-electronica-rsr-romania-IDinK9e.html 2. Boxe Tento (Kashtan), arata acceptabil, s-a umblat in ele, nu mai retin daca toate difuzoarele sunt originale, cred ca cel putin cele de bass sunt. 100 lei. 3. Boxe Pioneer S-J1500. Probabil boxe de la o combina, destul de slabute. Arata cat de cat ok, au si mastile in stare bunicica. Colant exfoliat la colturile din spate-jos. Model: 50 lei 4. Aspirator rusesc Taifun, vechi, maricel,functional, complet. 100 lei 5. Polizor unghiular ordinar chinezesc 230 mm inca functional dar ii scapa un surub mic din zona grupului si tinde sa-l angreneze. 50 lei 6. Magnetofon Kashtan, scoate doar pe un canal din cate-mi amintesc, putem proba 250 lei Editat Ianuarie 28 de TiL Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Sunt interesat de 2si 6 Link spre comentariu
TiL Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Salut, ti-am trimis pe whatsapp, vezi sa nu fiu marcat ca spam, ca pare ca nu le-ai primit. Link spre comentariu
TiL Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 S-au dat boxele Tento Link spre comentariu
grosu99 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 De ce nu au toate produsele poze ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum