Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar unitate memorie externa pentru iphone SE

vasile barsan

Postări Recomandate

Am nevoie (pentru sotia mea) sa descarc / stochez poze , filmulete ,etc din memoria telefonului ( iphone SE ) pe o unitate externa ,500Gb - 1T cred ca ar fi suficient..Am vazut cate ceva prin diverse magazine online , insa nu stiu daca sunt compatibile, nu ma pricep absolut deloc , eu folosesc Android..Poate are cineva ,ceva la un pret decent sau macar o indrumare).

Cu multumiri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile barsan

6

• djlove

2

• modoran

2

• andreas

1

Top autori în acest subiect

Acum 14 ore, modoran a spus:

Compatibile adica fara un laptop, sa mearga independent ?

Da , independent , gen plug & play , descarcare direct din telefon.. daca se poate..repet nu ma pricep la astfel de device-uri

Link spre comentariu
Acum 19 minute, andreas a spus:

Sistemul de operare iOS nu permite asa ceva, singura varianta este via USB intr-un calculator.

Va multumesc , acum inteleg.. incerc asa ,insa singurul cablu pe care il am este cel dela incarcator .. sper sa mearga si pentru transfer date..

Link spre comentariu

Se poate direct via wifi daca aveti un NAS in reteaua de acasa cu soft de sincronizare pe el.

Eu am un Qnap si pe telefoane am aplicatia lor care odata deschisa sincronizeaza automat continutul telefonului pe NAS.

Se poate directional sau Birectional. Adica atunci cand stergi folografii din folderul de pe NAS utilizand un laptop PC se vor sterge si de pe telefon.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, djlove a spus:

Se poate direct via wifi daca aveti un NAS in reteaua de acasa cu soft de sincronizare pe el.

Eu am un Qnap si pe telefoane am aplicatia lor care odata deschisa sincronizeaza automat continutul telefonului pe NAS.

Se poate directional sau Birectional. Adica atunci cand stergi folografii din folderul de pe NAS utilizand un laptop PC se vor sterge si de pe telefon.

OK, multumesc , dar ce este un NAS? ,sau Qnap? , scuze sunt total in afara zonei IT , comunicatii nici atat , stiu ca in casa exista wifi..

Link spre comentariu

Network attached storage - > Google poate explica mai bine

Acum 25 minute, vasile barsan a spus:

scuze sunt total in afara zonei IT , comunicatii nici atat , stiu ca in casa exista wifi..

In acest caz este dificil de setat un astfel de device... si varianta la indemana cablu de date si transfer pe laptop/PC

Link spre comentariu
Acum 17 minute, djlove a spus:

Network attached storage - > Google poate explica mai bine

In acest caz este dificil de setat un astfel de device... si varianta la indemana cablu de date si transfer pe laptop/PC

In regula , intre timp am citit deja cam ce inseamna NAS  / Qnap , va multumecc pentru ajutor , am sa incerc cu cablul din dotare + laptop , asa cum a recomandat si colegul @andreas , dupa aceea (datele) se pot transfera cu usurinta intr-o memorie externa..

Multumesc tuturor , diseara verific daca functioneaza..

Link spre comentariu

Au si astia de la Apple icloud al lor, cu care se sincronizeaza iphone singur cand e conectat la internet, fara nimic altceva. Trebuie doar sa platesti abonament la ei.

Link spre comentariu
Acum 55 minute, modoran a spus:

Au si astia de la Apple icloud al lor, cu care se sincronizeaza iphone singur cand e conectat la internet, fara nimic altceva. Trebuie doar sa platesti abonament la ei.

Va multumesc pentru raspuns / informatie .. sotia are card pre platit , face poze ca  japonezii in Europa.. perfect inutile ..am gasit solutia .. STERGERE - poze inutile /filmulete inutile , prind eu telefonul  ei si fac curatenie..😇NO OFENSE !

Link spre comentariu

Peste o vreme, astea inutile devin rememorari placute si utile, nu le distrugeti - se va gasi o solutie cu un cablu sa le transferati pe un hard extern (arhiva).

Link spre comentariu

Pentru mii de poze nu prea merge varianta cu cablu de date. Oricât am încercat la un moment dat se bloca și  ia-o de la început.

se pot copia pe bucăți sau se plătește temporar un cont de iCloud cu dimensiune corespunzătoare( costă sub 50 de lei), iar din contul de iCloud se pot transfera ușor pe pc. Apoi se poate renunța la spațiul din cloud. 
ce mă disperă pe mine e ca nu pot MUTA pozele. Trebuie să le copiez și apoi să le șterg din telefon….. sau poate nu am ajuns încă la nivelul necesar de inteligență 😀

Editat de dan_b11
Corectare greșeli ortografie
Link spre comentariu

Demult cand aveam iphone 6 sau 6S nu mai retin exact am luat asa ceva de 128GB stiu ca mergea atunci.

ugreen-us200-32gb-usb-20-gold-pen-drive-

Daca-l gasesc o sa fac o proba pe 12 sa vad daca mai este suportat.

Link spre comentariu

nu ai nevoie  de iCloud sau alte porcării cu bani de la Apple. Și nici unități de memorie externe Apple care sunt scumpe.

Instalează iTunes pe PC sau laptop (e gratis) și cu cablul de date original, poți face ce vrei cu iPhone. De la copiere de date, foto, muzică și filme (în ambele direcții), până la reinstalare firmware ori resetare telefon. Dacă calculatorul sau laptopul are porturi USB corect instalate, viteza de transfer cu un cablu iphone original e cam de 700-800M în 15 minute.

Dacă nu vrei iTunes, caută pe youtube cum să transferi date între iPhone și PC și o să găsești imediat un indian care îți recomandă un anumit program cum ar fi EaseUS MobilMover. Acuma nu știu dacă programul ăsta e gratis.

Mai sunt anumite programe care se folosesc pentru resetare iPhone și care care pot copia date din telefon în calculator, dar nu am găsit nici unul gratis care să nu aibă viruși. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări