Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Model comutator cuptor built-in Midea

Ionut C

Postări Recomandate

Va salut! 

Am un cuptor built-in Midea al carui comutator nu mai face contact perfect. 

Nu se mai vede seria langa usa cuptorului (s-a sters la curatenie) si nu reusesc sa gasesc pe internet modelul cuptorului sau un comutator care sa aiba aceleasi pozitii la pini. 

Atasez poze. 

Daca ma puteti ajuta cu modelul cuptorului sau cu al comutatorului, v-as fi recunoscator. 

10000341344f8bdf3561f2ceea.jpg1000025480f7e1111300ad1314.jpg100002547838d5d48b2be56858.jpg1000058033917fc3dfde30f821.jpg1000058034cc6182d1a4b1e286.jpg

Editat de Ionut C
Nu am reusit sa urc foto prima data
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ionut C

4

• cornel1962

3

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

`Salut, cate pozitii are ?

Este afectat si axul cu came ? ...contactele se pot curata, ...azi am schimbat unul la un Samus, dar era terminat total !

Link spre comentariu

Contactul are 8 pozitii, incuzand pozitia de Oprit. 

L-am curatat in decembrie, s-a curatat destul de greu, nu facea contact de fiecare data cand il puneam pe pozitie, a trebuit sa ii ajustez putin lamelele.

A mers fara probleme pana acum, dar a inceput sa nu mai vada contactul lamelelor din prima, trebuie sa il dau peste cap de cateva ori, de asta as fi vrut sa il inlocuiesc cu unul identic, dar nou. 

Am cumparat atunci unul universal, dar trebuie sa ii ghicesc pozitiile si era mult mai simplu sa pun unul care este identic, doar nu se mai ved modelul si seria cuptorului si nu il pot gasi. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cornel1962 a spus:

cautati la FixPart.ro , dupa marca si modelul cuptorului !

sfaturi  total  inutile  ! n-auzi domnule  ca  nu  are  omul  modelul cuptorului  , ca  doar  a  precizat  asta  inca  de  la  inceput , din  prima  postare ?

in  lipsa  modelului  exact , singura  posibilitate  este  sa  cauti  dupa  inscriptionarile  care  se  afla  obligatoriu  pe  comutator ... le  iei  pe  toate  la  rind  si  cauti  pe  Google -- inclusiv  pe  imagini -- pina  gasesti  ceva  care  seamana  cu  originalul ... trebuie  sa  tii  cont  in  primul  rind  de  amperajul  inscriptionat  pe  el -- 20A  parca  am  vazut  eu  -- , apoi  de  numarul  de  galeti  -- 6 in  total , dar  numai  5  sint  activi -- precum  si  de  numarul  de  pozitii  -- 8  parca  ziceai  ca  sint  toate , incluzind  si  pozitia  de  OFF --...

Link spre comentariu

Mersi de raspunsuri. 

Am incercat sa caut dupa imagine sau coduri, dar nu nimeresc neam. 

Singura sansa sa mai aiba vanzatorul factura in baza de date de acum 10 ani si sa imi spuna ei modelul. 

Link spre comentariu

Slabe sperante de asa ceva ...dupa 10 ani legea Romana permite arhivarea actelor contabile , asa ca ...vrabia malai viseaza , amice ! Din acest punct de vedere , minima responsabilitate era a cumparatorului cuptorului De a pastra la loc sigur factura de cumparare  in original si / sau certificatul de garantie si / sau manualul de utilizare ...in toate aceste 3 hirtii de Mai sus se afla trecute obligatoriu marca si modelul cuptorului ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări