dan cod Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Revin cu un mesaj. Am vorbit cu un prieten care a zis ca nu pe la culbutori ci este la admisie acolo unde se umezește. Acolo bănuiesc ca este garnitura. Oare de ce ajunge ulei acolo. Menționez ca motorul nu consuma ulei. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Murdaria de acolo provine de la vaporii care ies pe la garnituri, condenseaza pe bloc si se depune praful. Daca e in zona injectoarelor e posibil ca cele 2 oringuri de pe injector nu mai sunt bune. Eu am dat rampa jos si am schimbat oringurile. Daca e pe la capac, e garnitura capacului. Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 20 minutes ago, dan cod said: Revin cu un mesaj. Am vorbit cu un prieten care a zis ca nu pe la culbutori ci este la admisie acolo unde se umezește. Acolo bănuiesc ca este garnitura. Oare de ce ajunge ulei acolo. Menționez ca motorul nu consuma ulei. Ar fi fost buna o poza! Daca ziceti ca se umezeste, curatati si gasiti la fel, atunci aveti si ceva pierderi dar sunt f.f mici Pana sa va afiseze la bord o liniuta mai putin la nivel ulei o sa ziceti ca oricum trebuia schimbat uleiul ca i-a venit vremea Eu am inteles ca sunt urme in zona de alimentare cu ulei. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 O sa fac mâine o poză sa se vadă clar despre ce vorbesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Revin cu poza. Se vede unde este,, umezit,, In partea din fata. Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) Da, nu vine dinspre buson. Se pare ca iese la "trafalet" cum se scria mai sus. Eu unul as incerca si o dinamometrica, asa sa nu zic ca nu am facut si eu ce as fi putut face la nivel de amator. 20-25Nm(eventual cautat in manualul de reparatie) la cald in spirala de la stg la dr. sau invers, incepand dinspre centru spre exterior, dupa 15 min de mers in gol sau o mica cursa pana la supermarket!. Asta as incerca eu daca as fi in situatia asta. Altfel, la service cu costurile de rigoare! Editat Ianuarie 30 de Andrei24 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum