Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generatorul de ioni negativi . Benefic pentru sanatate? :)

Alic

Postări Recomandate

Acum 58 minute, Stefan a spus:

A sosit de câteva zile insa nu am avut chef să-l testez. Habar nu am dacă produce ceva benefic dar în apropierea capetelor se simte un curent de aer.

IMG-20250221-205344.jpg

Am luat la 12V si 220V.

Asta la 12V pare jucarie, parca parca se simte ceva, multimetrul in aer neconectat bineinteles arata in apropiere ceve tensiune negativa.

In schimb cel la 220V, sareau scantei intre mine si ceva metalic ce urma sa ating, dupa cateva minute de functionare pe masa la vreun metru de mine.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Alic a spus:

Sunt firicele de carbon?

Vârfurile sunt din ceva similar carbonului dar nu știu din ce sunt, oricum sunt mult mai groase față de firul ăla termic.

@gabiz_ro am și unul la 230V dar îl testez mâine, acum am altceva mai sensibil (RPI) pe masă și îmi e sa nu fac o nefăcută cum îmi e obiceiul când sunt obosit.

Link spre comentariu
Acum 43 minute, gabiz_ro a spus:

sareau scantei intre mine si ceva metalic ce urma sa ating, dupa cateva minute de functionare pe masa la vreun metru de mine.

Adică tu erai cel pozitiv?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări