daniels Postat Marți la 17:12 Partajează Postat Marți la 17:12 Am vrut sa vad ce se intampla. Link spre comentariu
Alic Postat Marți la 17:16 Autor Partajează Postat Marți la 17:16 Pai era de asteptat. Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 07:15 Autor Partajează Postat Miercuri la 07:15 Ieri mi-au adus cablajele la birou. In weekend ma ocup de impachetat si luni le depun la Easybox. 1 Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 09:57 Autor Partajează Postat Vineri la 09:57 Dacă comentați asupra culorii... E zăpadă afară, da? Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 10:07 Autor Partajează Postat Vineri la 10:07 Ba da, dar sunt mai scumpe. Daca nu va place culoarea, comand altele, curcubeu. Link spre comentariu
sesebe Postat Vineri la 11:01 Partajează Postat Vineri la 11:01 Lasa ca-s mai bune albe. Se vede imediat cind incepe sa se pirleasca de la descarcari nedorite. Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 11:30 Autor Partajează Postat Vineri la 11:30 Exact ăsta a fost motivul pentru care le am făcut albe. Te-ai prins... Link spre comentariu
Stefan Postat Vineri la 19:01 Partajează Postat Vineri la 19:01 A sosit de câteva zile insa nu am avut chef să-l testez. Habar nu am dacă produce ceva benefic dar în apropierea capetelor se simte un curent de aer. Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 19:07 Autor Partajează Postat Vineri la 19:07 Sunt firicele de carbon? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Vineri la 20:05 Partajează Postat Vineri la 20:05 Acum 58 minute, Stefan a spus: A sosit de câteva zile insa nu am avut chef să-l testez. Habar nu am dacă produce ceva benefic dar în apropierea capetelor se simte un curent de aer. Am luat la 12V si 220V. Asta la 12V pare jucarie, parca parca se simte ceva, multimetrul in aer neconectat bineinteles arata in apropiere ceve tensiune negativa. In schimb cel la 220V, sareau scantei intre mine si ceva metalic ce urma sa ating, dupa cateva minute de functionare pe masa la vreun metru de mine. Link spre comentariu
Stefan Postat Vineri la 20:18 Partajează Postat Vineri la 20:18 1 oră în urmă, Alic a spus: Sunt firicele de carbon? Vârfurile sunt din ceva similar carbonului dar nu știu din ce sunt, oricum sunt mult mai groase față de firul ăla termic. @gabiz_ro am și unul la 230V dar îl testez mâine, acum am altceva mai sensibil (RPI) pe masă și îmi e sa nu fac o nefăcută cum îmi e obiceiul când sunt obosit. Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 20:49 Autor Partajează Postat Vineri la 20:49 Acum 43 minute, gabiz_ro a spus: sareau scantei intre mine si ceva metalic ce urma sa ating, dupa cateva minute de functionare pe masa la vreun metru de mine. Adică tu erai cel pozitiv? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Vineri la 22:00 Partajează Postat Vineri la 22:00 Negativ, am mai patit asa ceva cu ani in urma, doar placa si deflexia pe masa de la un tv cu tub.Dar atunci eram pozitiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum