Alic Postat Joi la 08:21 Partajează Postat Joi la 08:21 Acum 19 minute, Costa a spus: Cum? cu ce ? (doar daca e simplu) RC de exemplu, varianta cea mai simpla. Ca tot aveti osciloscop, se poate vedea imediat eficienta sau ineficienta. Acum 21 minute, Costa a spus: Esti tanar ?-de data asta "bunicu" nu a urmat sfaturile tale ,sper sa intelegi de ce. Am o jumatate dintr-Un Veac de Singuratate , Garcia Marqez. Link spre comentariu
Costa Postat Joi la 09:07 Autor Partajează Postat Joi la 09:07 Varsta maturitatii,stati cu un ochi vigilent catre pensie daca vreti sa mai ramana bani de tranzistori. La mine lectura e mereu amanata din pricina ritmul de melc incapatanat ratacit in meandrele electronicii. 36 minutes ago, Alic said: aveti osciloscop Butonul "AUTO" e magic ,fara el? complicat... Link spre comentariu
Costa Postat Joi la 14:20 Autor Partajează Postat Joi la 14:20 Vechiul casetofon avea o sursa clasica detasabila 9.8v-uitasem. Generatorul de semnal alimentat astfel are o sinusoida curata pana la semnalul minim ce-l pot regla ~ 40mvpp. Comparativ, incarcator 9.2v(unul din poza), am pe ecran sub 160-200mvpp numai zgomot care se estompeaza pe masura ce creste semnalul. Mi-e destul atat, n-are rost sa risc o manevra gresita cu osciloscopul. Degradeaza semnalul audio acest incarcator? cat? Link spre comentariu
Alic Postat Joi la 14:39 Partajează Postat Joi la 14:39 Sinusoida e fix pix. Incearca si alta forma de semnal. In general, sinusoidele sunt frumoase, dreptunghiul cica e mai figurist de fel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum