Costa Postat Luni la 12:31 Partajează Postat Luni la 12:31 Osciloscop Sigilent SDS1102CML+ ,extras din manual pg22 : "1. FFT Spectrum Analyzer ... You can use the Math FFT mode to view the following types of signals: ● Analyze the Humorous wave in the Power cable. ● Test the Humorous content and distortion in the system..." Va rog sa-mi spuneti cum se traduc tehnic (ori sensul) cele doua aliniate ce contin "Humorous" altfel decat o face simpatic google translate "umoristic,plin de umor". Link spre comentariu
dumitrumy Postat Luni la 12:55 Partajează Postat Luni la 12:55 Puneti adresa de unde ati luat documentul, al meu are la 22 asta: Link spre comentariu
ratza Postat Luni la 12:57 Partajează Postat Luni la 12:57 Probabil voia să fie HARMONIC. Link spre comentariu
Alic Postat Luni la 13:23 Partajează Postat Luni la 13:23 (editat) Ciudat... Editat Luni la 13:27 de Alic Link spre comentariu
Costa Postat Luni la 13:38 Autor Partajează Postat Luni la 13:38 Download de aici : https://www.siglent.eu/product/1139189/siglent-sds1102cml-100mhz-dual-channel-oscilloscope Link spre comentariu
icar Postat Luni la 13:56 Partajează Postat Luni la 13:56 Am patit si eu asa ceva. Probabil prospectul e tradus din chineza in engleza si au aparut deja inadvertente la prima traducere! Inclin sa cred ca e vorba de HARMONIC. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Luni la 14:17 Partajează Postat Luni la 14:17 Omul de tabla: " Da, după cum se vede în imagine, "Humorous" este cu siguranță o greșeală de redactare. Corect ar fi „Harmonic,” având în vedere contextul tehnic. O traducere corectată și clară a fragmentului ar suna astfel: Analizator de spectru FFT Procesul FFT convertește matematic un semnal din domeniul timpului în componentele sale de frecvență. Poți utiliza modul Math FFT pentru a vizualiza următoarele tipuri de semnale: Analiza undei armonice din cablul de alimentare. Testarea conținutului armonic și a distorsiunii în sistem. Afișarea zgomotului din sursa de alimentare DC. Testarea filtrului și răspunsului impulsului în sistem. Analiza vibrațiilor. E clar că traducerea inițială a manualului sau materialului are unele erori." Link spre comentariu
Costa Postat Luni la 14:54 Autor Partajează Postat Luni la 14:54 Multumesc mult pt ajutor . DACA moderatorul este de acord sa ramana subiectul deschis si pt alte solicitari. Link spre comentariu
victor_cj Postat Luni la 15:07 Partajează Postat Luni la 15:07 Pentru manual în limba română vor scrie: Analiza spectrală a semnalelor... Link spre comentariu
ratza Postat Ieri la 06:23 Partajează Postat Ieri la 06:23 Acum 15 ore, Costa a spus: Multumesc mult pt ajutor . DACA moderatorul este de acord sa ramana subiectul deschis si pt alte solicitari. Nu văd de ce l-aş închide. Link spre comentariu
Costa Postat 15 ore în urmă Autor Partajează Postat 15 ore în urmă Va mai rog pt "accidence" acelasi doc pag 1 si 2: "Chapter 1 Accidence ... ◆ Accidence of panel and Display information" Cu google translate: "accident"...multumesc. Link spre comentariu
djvas Postat 15 ore în urmă Partajează Postat 15 ore în urmă E posibil ca manualul sa fi fost scris de unul dintre directorii tehnici de la Siglent ! Cautati interviul intre acest director si Dave Jones de acum cativa ani. YOLO !! Link spre comentariu
Stefan Postat 14 ore în urmă Partajează Postat 14 ore în urmă @djvas nu-mi vine să cred că au trecut 9 ani de când am văzut acest clip. Link spre comentariu
victor_cj Postat 12 ore în urmă Partajează Postat 12 ore în urmă Acum 3 ore, Costa a spus: ◆ Accidence of panel and Display information" Appearance of panel and Display Information. Link spre comentariu
Costa Postat 2 ore în urmă Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Dave are multa rabdare sa inteleaga si apoi sa traduca ... 9 hours ago, victor_cj said: Appearance Se potriveste ,multumesc mult. Pe YT review-uri despre acest osciloscop: Episode 4 - Part 1 of a review of the Siglent SDS1102CML oscilloscope https://www.youtube.com/watch?v=A9AOEa2k0Uc Episode 5 - Part 2 of a review of the Siglent SDS1102CML oscilloscope https://www.youtube.com/watch?v=y5H69SssvLA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum